Senaste horoskop
Home » Hitta ditt stjärntecken

Hitta ditt stjärntecken

Hitta ditt stjärntecken här

Människor har i tusentals år kunnat tolka stjärnbilder eller konstellationer på himlen som symboliserar de stjärntecknen som bestäms efter jordens bana runt solen.

Dessa har använts för att kunna navigera ute på haven innan dagens moderna hjälpmedel fanns eller för att avgöra när det var en bra tid att så årets odling. Varje år kan manstjärntecken hitta exakt samma stjärnbild som föregående år under samma tidpunkt vilket betyder att det är enkelt att hålla koll på vilken tid det är på året.  Det finns totalt tolv stjärntecken och Vädurens, det första, period startar på vårdagjämningen, alltså när dagen är lika lång som natten.  Dessa tolv stjärntecken är kopplade till olika element och kan även vara maskulina eller feminina, positiva eller negativa samt aktiva eller passiva. De fyra elementen är jord, luft, eld och vatten och de kan berätta massvis med grundläggande information om olika typer av människor. Läser du någon annans horoskop kommer du därför troligtvis kunna känna igen dig i några av de personlighetsdrag och egenskaper som beskrivs. Hur viktigt ditt stjärntecken är för ditt liv har aldrig dokumenterats, men det råder inget tvivel om att det har en effekt. Det är därför upp till dig att upptäcka denna effekt.

För att få reda på vilket stjärntecken du är måste du veta ditt födelsedatum, vilket du såklart redan känner till. Om du känner till dina familjemedlemmars eller vänners födelsedatum kan du använda dessa för att ta reda på deras stjärntecken och därefter läsa deras horoskop. Med hjälp av datumen nedan kan du se när varje stjärnteckens period börjar och slutar.

Rate this post
banner
Vill du ha lite spänning i vardagen?
Luk
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up