Hitta ditt stjärntecken

Hitta ditt stjärntecken här

Människor har i tusentals år kunnat tolka stjärnbilder eller konstellationer på himlen som symboliserar de stjärntecknen som bestäms efter jordens bana runt solen.

Dessa har använts för att kunna navigera ute på haven innan dagens moderna hjälpmedel fanns eller för att avgöra när det var en bra tid att så årets odling. Varje år kan manstjärntecken hitta exakt samma stjärnbild som föregående år under samma tidpunkt vilket betyder att det är enkelt att hålla koll på vilken tid det är på året.  Det finns totalt tolv stjärntecken och Vädurens, det första, period startar på vårdagjämningen, alltså när dagen är lika lång som natten.  Dessa tolv stjärntecken är kopplade till olika element och kan även vara maskulina eller feminina, positiva eller negativa samt aktiva eller passiva. De fyra elementen är jord, luft, eld och vatten och de kan berätta massvis med grundläggande information om olika typer av människor. Läser du någon annans horoskop kommer du därför troligtvis kunna känna igen dig i några av de personlighetsdrag och egenskaper som beskrivs. Hur viktigt ditt stjärntecken är för ditt liv har aldrig dokumenterats, men det råder inget tvivel om att det har en effekt. Det är därför upp till dig att upptäcka denna effekt.

För att få reda på vilket stjärntecken du är måste du veta ditt födelsedatum, vilket du såklart redan känner till. Om du känner till dina familjemedlemmars eller vänners födelsedatum kan du använda dessa för att ta reda på deras stjärntecken och därefter läsa deras horoskop. Med hjälp av datumen nedan kan du se när varje stjärnteckens period börjar och slutar.

 

Ditt stjärntecken och dess betydelse

För många människor kan deras stjärntecken ha enorm betydelse för hur de lever sitt liv. Inte bara för att de listade egenskaper för varje enskilda stjärntecken naturligtvis är grundläggande för personen – utan även för att stjärntecknet ger folk ett slags manus för livet. Och livet kan som bekant ta tusentals riktningar när som helst, vilket ger oss ett mycket stort urval av val som vi kan stöta på. Ditt stjärntecken hjälper dig att hitta de rätta valen när hela situationen ser hopplös eller fullständigt förvirrande ut. Det är inte alltid som du är medveten om det, men inom dig händer det en massor av saker som du inte själv förstår. Det är universums lekplats och du är endast en del i pusslet. Ditt stjärntecken hjälper dig att förstå detta – men långt ifrån allting. För att få en komplett insikt över hur universums energier påverkar oss som människor krävs det årtionde av studier av både universum och oss själva. Först då kan du dra full nytta av ditt stjärntecken och även få ut mycket mer av de horoskop som görs för ditt stjärntecken.

[bottom_banner_001]