Vågen – 2015

Tack vare planeterna konstellationer kommer 2015 att bli relativt problemfritt och en möjlighet för dig att utvecklas. Använd din energi till att nå dina mål innan årets slut, särskilt om det har med kreativitet att göra. Du måste separera verkligheten från önsketänkande och istället vara mer realistisk i hur du ser omgivningen. Var noga med att vara tålmodig i hemmet eller på jobbet så att du kan vara artig och visa vett och etikett vid alla tillfällen när det är svårast. Det är ingen fara att kompromissa då och då. Människor i din omgivning kommer att tycka om dig så därför finns det inte så stor risk för dramatik. Det är ett bra år för dig för dina förhoppningar och förväntningar.

 

KARRIÄR

Du kommer att möta motgångar på jobbet i år. Detta kan vara en konsekvens av egna projekt eller att dina kollegor inte fyller samma funktion som tidigare. Se till att ta ditt jobb på allvar och inte bry dig om drama i omgivningen. Var försiktig med dina överordnande under 2015 och försök att   få dem att se hur proffsig du är även om andra inte är lika värdiga. Din karriär kommer att lida i mitten av året men det är inga problem för dig att klara av och när du gör det kommer du att vara ännu starkare. I slutet på 2015 kommer det att ske en stor förändring när det kommer till ditt arbetsliv.

 

 

KÄRLEK

 

Du och dina nära och kära kommer att komma ännu närmare varandra i år. Under 2015 kommer du även att prata öppet om dina känslor med din partner och samtidigt vara helt ärlig. Säg inte saker som du senare kan ångra. Gör du detta ändå är det bara att leva med konsekvenserna, oavsett om de är positiva eller negativa. Planeternas position innebär att kommunikationen i ert förhållande är bättre än den brukar var och att ni får lite extra passion och romantik. Det finns även möjligheter att skapa mycket ömsesidigt företroende och glädje för både dig och din partner. Lägg ner lite tid på ditt utseende och ge inte din partner någon anledning till att bli misstänksam. Det viktigaste under 2015 är att ni kommer närmare varandra.

 

EKONOMI

Räkna med stor frustration under sommaren, men utöver det ser din ekonomi bra ut för 2015. Nyckeln, eller snarare nycklarna till framgång är att jobba hårt och prioritera och lägga tid på rätt saker. Planeternas position får dig att vilja köpa onödiga saker och få merkostnader och därför kan du ha svårt att prioritera saker. Om du är frestad att köpa någonting gör du klokt i att minnas dessa varningar så att du inte får allvarliga problem. Du kommer att få mycket rådgivning när det kommer till ekonomin av din familj och dina vänner. Om det ser knapert ut kommer du inte att behöver du inte vara ensam.

 

HÄLSA

 

Om man tittar på din hälsa kommer 2015 vara ett bra år. Planeternas position gör så att du inte blir allvarligt sjuk under 2015, men du kan ändå uppleva mindre sjukdomar som en förkylning. Det viktigaste i år är din energi eftersom du kan använda den till postiva saker. Rent mentalt är allt bra, men under vintermånaderna kommer du att vara deppig utan att veta riktigt varför. Inled året med att hålla dig i form och äta ordentlig. Det är viktigt att du känner din egen kropp så att du inte axlar saker som är utanför det du