Kräftan – 2015

Du kommer att få ny energi och styrka under 2015. Oavsett svårigheter kommer du att vilja nå toppen och få saker och idéer gjorda, kosta vad det kosta vill. Du har ett nytt positivt tankesätt under året så att du kan ta utmaningar med storm. Planeternas konstellation i år kan hjälpa dig att utvecklas som person. 2015 kommer troligtvis att vara året då du får uppleva många konstnärliga saker med olika betydelse. I år kommer du att lära känna nya människor som kan vara en deli din framtid. Du kommer att påverkas negativt på grund av Mars och Neptunus, men försök att tänka igenom innan du drar några förhastade beslut eller idéer. Fokusera endast på din vardag och familj och ditt jobb, när denna jobbiga period inträffar. Så länge du inte bryr dig om annat kommer du att klara dessa utmaningar.

 

KARRIÄR

 

Din karriär kommer att stöttas av planeternas position, så därför kan du uppnå det du önskad och dina ambitioner. Överordnande kommer att vara uppmärksamma om ditt hårda arbete på arbetsplatsen, så därför finns det en stor chans att du får löneförhöjning eller blir befordrad i år. Det går att klättra ännu högre upp om man anstränger sig ännu mer. Håll låg profil och tänk innan du pratar om stämningen inte är den bästa på jobbet. Dra istället nytta av äldre kollegor som kan hjälpa dig i din karriär och samtidigt vara mycket hjälpsamma. Om du är osäker på saker eller tvekar bör du lyssna på deras råd.

 

 

KÄRLEK

 

Det finns gott om möjligheter för ditt förhållande i 2015. Det finns kärlek luften, så även om du är singel kommer du vara med om en del och kanske till och med hitta den rätta. Det är väldigt stor chans att du kommer att starta en familj om du har en partner. Senare under året, framför allt till hösten och vinter kan du förvänta dig mycket kärlek och glädje. Se till att du inte gör någonting som du kan ångra efteråt, speciellt under de första månaderna. Frestelsen är störst i början av året. Det är ett perfekt år för dig och din partner att komma överens om saker ni funderat länge på.

 

 

EKONOMI

 

Om man ser till ekonomin så kommer du att ha ett superår. Under årets gång måste göra några svåra och stora beslut, så det är viktigt att du lyssna på dig själv och känna efter hur det känns inombord innan du gör något drastiskt. Du kan förvänta dig stor framgång från projekt eller idéer. Under det sista kvartalet kommer du att märka tydligast att dina projekt lönar sigm men det är viktigt att du vet hur du ska handskas med pengarna så att du inte slösar för mycket. När året närmar sig slut måste du ha en stabil ekonomi så undvik finansiella affärer som låter skumma eller för bra för att vara sant.

 

HÄLSA

 

Aldrig tidigare har du upplevt den energi som planeterna ger dig i år och de kommer även att hjälpa dig med din hälsa, både fysiskt och mentalt. Energin kan gå upp och ned etersom du gärna vill uppskattas. Allt ditt håra arbete kommer att resultera i en utmärkt avkastning vilket visar vilka dina verkliga vänner är. Ta det lugnt under året när du kan komma iväg från jobbet. Håll koll på din psykiska tillstånd, särskilt på sommaren då du kan sänkas en aning. Ignorera alla negativa känslor och ta det i stället lugnt. Du kommer att förnyas på ett andligt sätt.