Skytten – 2015

I år kommer du art börja tro på din egen förmåga och få ett större självförtroende. Om man jämför med tidigare år kommer 2015 låta dig åstadkomma mer saker. Detta bygger dock att du prioriterar rätt, så var noga att fokusera på de saker som du tycker är viktigast i livet. I år kan det uppstå problem i ditt förhållande idag. Pessimism klär dig inte och förstör bara för dig själv så förlåt innan det är försent. ”Tiden läker alla sår” säger ett känt ordspråk, och detta stämmer i detta sammanhanget. Se till att göra en planering i början av året, både för privatlivet och ditt jobb. Du kommer att ägna stor tid välgörenhet och andra saker som hjälper andra så sätt upp planer om detta så tidigt som möjligt. Ditt kort visar att 2015 kommer att ge dig framgång och glädje som du inte haft på länge.

 

KARRIÄR

Under 2015 kan du räkna med ett mer hektiskt tempo än tidigare. Du har fullt av energi som du kommer att till stor del använda till jobb. Året blir väldigt lyckat om du är anställd då det finns chanser för dig att avancera. Om du är mer konstnärligt lagd kommer du kunna förbättra din karriär av alla årets möjligheter. Du kommer dessvärre att stöta på problem mellan dig själv och fina kollegor, och dina projekt går inte riktigt som du hade tänkt dig. För att inviga det nya året bör du fokusera på teamwork. Var inte för hård mot dig själv så ska du se att de sista sex månaderna kompenserar för de första.

 

KÄRLEK

 

Under 2015 kommer du att ta hand någon i sin släkt som inte är så gammal. Det kan uppstå problem i paradiset om du varit i ett förhållande i 5 år. Undvik att vara oberäknelig när du spenderar din med din partner, för om du är det kan han ellor hon bli väldigt tagen. Om du använder din självinsikt och är självsäker så ska du se att du kommer att locka till dig människor från det motsatta könet på en helt ny nivå. Tänk bara på att hålla dina känslor i schack då Saturnus inte gör det helt lätt för dig. De viktigaste faktorerna för att 2015 ska bli bra är att du har tålamod och tolerans. Din partner kommer att finnas vid din sida och dessutom som även du kan hjälpa till med. Om du inte är i ett förhållande är 2015 ditt år för att hitta den stora kärleken.

 

 

EKONOMI

Din ekonomi ser ut att vara riktigt bra i 2015. Var däremot försiktig så att du inte är oansvarig eller för självbelåten med dina pengar. Det bästa är att spara dem eftersom det måste finnas en stabil ekonomi under 2015. Du måste bli bättre på att säga nej om andra vill att du ska shoppa eller spendera pengar och istället skapa en ny budget. Det inte sa bra ut under årets sista månaderna så ha detta i åtanke när du hanterar dina pengar. Håll dig borta för lurendrejeri och dubbelkolla alltid innan du överför pengar online. Du kommer att kunna samla in stora summor under sommaren, särskilt om du är egenföretagare.

 

HÄLSA

Även om din hälsa ser ut att vara bra i år är det viktigt att du ger dig själv chansen att ta det lugnt då och då. För att du ska kunna klara av alla aspekter och saker i ditt liv måste din kropp och själ få mer energi och förnyelse. Du kan räkna med mindre sjukdomar när halva året har passerat och troligtvis kommer de att vara relaterade till stress. Se till att ha rätt tempo så att du kan få ut så mycket som möjligt av 2015 om du tänker ändra på saker.