Tvillingarna – 2015

Det finns stor chans att du kommer at erfara stora förändringar i privatlivet under 2015. I år är det dags för de projekt du jobbat med – både i yrket eller privatlivet – att äntligen börjar ta form. Dina framgångar kommer att framträda på ett mer konkreta sätt. Du kommer att uppleva fullständig njutning i livet, men missförstå inte effekten livet har på dig, både när det gäller positiva och negativa saker. Under 2015 kommer flera saker att komma på plats genom att du kan kontrollera dig själv vid frestelser. Förväntningar på både dig själv och folk i din omgivning kommer att lösas med planeternas hjälp. Ta inte bort eller ändra på ditt schema. De sista månaderna av året kommer du att nå framgång och få rikedom.

 

 

KARRIÄR

 

Du kommer att få ett hektiskt år när det kommer till arbetslivet. Med planeternas möjligheter kan du ta itu med ett eget projekt och samtidigt sköta ditt vanliga jobb på arbetsplatsen. Det kan bli svårt att handskas med överordnande och kollegor, så försök att undvika att göra relationen värre. Detta kan du göra genom att fokusera på dina insatser och försöka att se dem ur ett annat, objektiv, perspektiv.

 

 

KÄRLEK

Under 2015 kommer olika gemensamma intressen och ambitioner förbättra dig och din partners förhållande. Därför bör ni spendera mycket tid tillsammans och mindre ensamma, ert förhållande är nämligen väldigt stabilt i åt. Det finns mycket kärlek i luften, men låt inte detta påverka andra aspekter i ditt liv. Du kommer märka att självförtroendet växer av ditt kärleksliv och ger ditt liv en helt ny mening. Jämför man med ditt tidigare kärleksliv är detta en klar förbättring. Om inte du har en partner är detta året du träffar någon som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Hittar ingen vägen till ditt hjärta gäller det att vara listig med hur du tar dina beslut. Var även försiktig om du träffar nya människor, du måste vara selektiv så att du inte lovar någonting som du inte kan uppfylla. De sista sex månaderna kommer du att uppleva på många romantiska äventyr om du inte är i ett förhållande.

 

 

EKONOMI

 

I år kommer din ekonomi få en kraftig vändning och du kommer att behöva ta beslut om viktiga finansiella mål för framtiden och inte handla onödiga saker. Det finns risk att du kommer att få ett antal ekonomiska utmaningar som du inte hade väntat dig. Se till att uppmärksamma dessa perioder då du behöver pengar för att klara av alla svårigheter. Räkna inte med att få pengar ur ett par byxor, det krävs hårt och hängivet arbete.

 

HÄLSA

 

Under de första två kvartalen av 2015 verkar både din mentala och fysiska hälsa gå i vågor. Försök att inte lägga för mycket press på dig, utan njut av livet och koppla av så mycket som möjligt. Det är viktigt att du lyssnar på dig själv och håller tankarna i schack i början på året. Efter halvåret visar planeters position att du får en hälsosam tid. Se till att kunna tygla dina känslor och undvik att lägga dig i situationer som kan påverka dina tankar. Använd din energi till att vara mer positiv, det är väldigt självförstärkande.