Vattumannen – 2015

Du kommer att möta utmaningar och motgånger i år från alla olika aspekter. Använd styrkan och energin som finns inom dig och lyssna på dig själv för att klara av alla problem. Ta inte vatten över huvudet genom att engagera eller lägga för mycket energi på arbete eller hobbyer under 2015 för då finns det stor risk att du tappar fotfästet. Om du ska fatta beslut är det viktigt att du är bestämd och låter folk i din omgivning se upp till dig. Jupiter kommer att hjälpa dig uppnå dina mål och Saturnus kommer att bidra med kreativitet till detta. Du kommer att ha ett mycket socialt år, men under de sista månaderna finns det risk att du känner dig ensam så se till att vara beredd på detta.

 

 

 

KARRIÄR

Det kommer inte ske några större förändringar i din karriär, men det betyder inte att 2015 blir ett år för soffpotatisar. Innan året är slut kommer du att ha fått mycket erfarenhet och kunskap som kommer att gynna dig. Investera en stor del av din energi till att marknadsföra dig själv. Näringsidkare kommer att ha ett bra år, speciellt de sista sex månaderna, då de kommer att få en kraftig tillväxt. Se till att fokusera på din kreativitet och vara lugn.

 

 

 

KÄRLEK

Du kommer att ha ett stabilt och lugnt kärleksliv i år. Det kan emellertid uppstå ett ganska stort problem i slutet av 2015 som kommer att kräva all energi och full koncentration. Du kommer även att inte vara hundra på hur det står till mellan dig och din partner. Er relation kommer att påverkas mycket av människor i omgivning. Även om det finns sina dalar kommer du ändå etablera dig själv och lära dig nya saker som gör livet roligare. Se till att ta alla stora beslut tillsammans. Ert förhållande kommer att kräva att ni kompromissar och pratar med varandra.

 

 

 

EKONOMISK

Det ser inte ut att vara något fel på din ekonomi i år. Se till att inte låta känslor påverka ditt yrkesliv eller förhindra dig från att klara av arbetsuppgifter. Det är mycket viktigt att du inte spenderar pengar på onödiga saker, så se till att hålla hårt i plånboken och inte öppna den. Budgeten kommer inte att fungera riktigt till en början, så därför kommer du att få stryka ett par saker. Under sommaren kommer du att få större utgifter så förbered dig på det om du vill klara av dessa mörka perioder. Undvik att experimentera med allt sparande om du inte vill förlora allt under vinterhalvåret.

 

 

 

HÄLSA

Det bästa med 2015 är din hälsa som inte kommer att ge dig några större problem. Ditt immunförsvar stärks av planeternas position så därför kommer du att känna dig frisk under hela året. Det är dock en bra idé att förnya dig själv lite då och då, både andligt och fysiskt. Det finns risk att du kommer att återuppta en dålig vana på eftersom du inte kan motstå frestelsen eller påtryckningar.

Se till att motionera mycket under sommaren genom att kanske börja på en sport. Du kan förvänta dig ett relativt bra år när det kommer till din hälsa.