Jungfrun – 2016

I år kommer du att få många möjligheter som kan ändra ditt liv. Jupiter kommer att hjälpa dig att ta nya initiativ eller att påbörja ett nytt projekt som kommer att bli mycket framgångsrikt. Jupiter kan även få dig att äntligen komma på saker som du varit fundersam över i många år. Det är ett perfekt år för dig att testa lite nya vanor med stora förändringar, men se bara till att vara helt säker innan du beslutar något. Inom dig kommer allt vara lugnt och stabil så därför betyder det att du kan klara utmaningar och motgångar utan att du påverkas mentalt. 2016 blir fantastiskt om du är kreativ.

 

KARRIÄR

 

Du kommer att stöta på motgångar under 2016, men trots det ser det ut att gå bra för din karriär. Vissa människor är avundsjuka på allt du åstakommit och försöker att ta din plats eller ta åt sig äran för allt jobb du lagt ner. Om du vill behålla din person i kommer du att vara mer aktiv än vanligt. Se till att hålla ett öga på projekt som du ger dig på för att de ska bli framgångsrika. Under hösten och vintern kommer det att gå jättebra för projekkten så om du spelar dina kort rätt kan du få likande resultat varje år

 

KÄRLEK

 

I år kommer allt vara stabilt i ditt kärleksliv. Prata med dem du älskar och berätta hur du känner. Det kan vara en bra idé att försöka diskutera eventuella problem mellan din partner under början av året. Känn efter hur du känner dig inombord och lyssna på ditt hjärta när det kommer till kärleken. Var noga att inte uppmuntra drastiska förändringar om du känner dig stressad eller det minsta trött. 2016 blir ett superår om du är singel och du kommer nästan garanterat hitta din prins. Om du inte kan hålla löften som du gjort under året kommer det att få mycket negativa konsekvenser.

 

EKONOMI

 

2016 kommer inte att vara särskilt bra för din ekonomi då du kan uppleva det som att du inte får pengarna att räcka till. Försök att börja året med att spara om du kan så att du har lite pengar under resten av året om det skulle uppnå några problem. Det finns risk för att du spenderar mer pengar än du får in, så undvik riskfyllda investeringsförslad. Se till att hålla huvudet kalt när du ser över din privatekonomi, och följ din budget.

 

HÄLSA

 

Det ser ut som 2016 är helt normal i 2016. Det kommer att hända lite mindre sjukdomar men de är de vanliga och ingenting att hänga upp sig på. Låt inte sjukdommar påverka din mentala hälsa. Rikta iställer all energi till att se vardagen i ett positivt. Gör inte saker som inte faller dig i smaken. När du tränar måste du hålla dig inom dina fysiska gränser. I början av året kan det vara bra att lägga upp ett nytt kostschema eller förändringar. Nyckeln till en hälsosam hälsa, både i knopp och i kropp är själva kosten. Du kommer att få bättre och bättre hälsa medan året fortskrider.