Oxen – 2016

2016 kommer att föra med sig mycket energi och dynamik. Du kommer att upptäcka att du får många olika möjligheter under året och inom flera olika områden. Försök att skapa en grund för alla dina idéer och kreativa tankar så att du kan dra nytta av dem. I år kommer du att uppleva och klara av egna mål och kunna leva upp till dina höga krav. Var inte rädd för att vara för ambitiös, utan se till att satsa högt. 2015 var fullt av komplikationer, men du kan räkna med att du slipper många i det nya året, både i privat- och arbetslivet. Du kommer att tackla utmaningar och problem mer och göra det med kraft och dessutom lära dig nya saker. Ingen kommer att kunna hindra dig från att nå dina mål. Du får energi från Mars och denna energi kommer att finnas kvar under resten av året. Även Pluto spelar en roll i 2016 så du kan räkna med att känna dig lite mer känslosam än du är van vid.

 

KARRIÄR

 

Det kommer att genomgå stora förändring på din arbetsplats, så var beredd på att oönskade och oväntade ändringar kan hända när som helst. Jupiter och Saturnus kommer att ge dig den stabilitet som du behöver för karriären och andra frågor. Om du vill uppnå dina mål på jobbet kommer det att kräva mer deltagande Du bör vara försiktig så att inte dina kollegor eller överordnande, de kommer inte att ge dig den uppskattning som du förtjänar eller jobba lika mycket för att uppnå saker.

Försök att arbeta dig upp och ignorera alla problem. Du kommer att känna dig illa tillmods i din position och det är mycket möjligt att du behöver en örändring i karriären. Lyssna på din magkänsla och energi så kommer du att ta rätt beslut för dig. Förvänta dig goda nyheter i slutet av året, men fram till dess bör du tänka metodiskt.

 

FÖRHÅLLANDE

 

Ditt kärleksliv kommer att blomma då Jupiter och Saturnus kommer att förbättra romantiken mellan dig och din partner. Planeterna kommer även få er att se på ert förhållande på ett nytt, och positivt, sätt. Din partner lever inte riktigt upp till dina förväntningar, men om du jobbar hårt så kommer du att lyckas fixa till det. När du umgås med honom eller henne ska du vara kreativ och inte för dominant. Försök att ha dina känslor i schack, men det betyder inte att du inte kan överraska och tillfredsställa din partner spontant och oväntat.

 

EKONOMI

 

2016 ser bra ut för din ekonomi, på grund av Jupiter och Saturnus position som ger dig beslutsamhet och styrka. Du kommer inte att ha svårt att betala räkningar i år då ekonomin är ganska stabil, men om du vill spendera stora summor bör bestämma dig för vilka saker du ska köpa. Det är ett ganska säkert år för dig att investera, men du kommer att få högre utgifter om man jämför med din familj eller vänner. Vissa perioder av året kommer att göra dig utmattad så det är viktigt att du inte överanstränger dig själv.

 

HÄLSA

 

Under de första sex månaderna under året kommer du att stöta på lite problem och ha dålig hälsa. Det finns stor risk att du känner dig deprimerad och trött vilket kommer att påverka både din fysiska och mentala hälsa. Under sommaren blir det bättre psykiskt, men glöm inte bort att träna och äta nyttigt för att hålla din vikt. Låt sommaren bli din chans att utvecklas fysiskt och inte påverkas av negativa saker. Det är viktigt att du mår bra om du vill att de två sista kvartalen ska vara framgångsrikt för dig.