Skytten – 2016

I år kommer att tänka över vad du har för ambitioner för framtiden. Dina två liv – privatlivet och arbetslivet kommer att vara sammankopplande på något sätt. Det är viktigt att du inte låter detta ske för många gånger eftersom det kan leda till problem. Under sista delen av året kommer du att vara väldigt upptagen med att avsluta projekt du tagit på dig under 2016. Lämna dem inte till sista dan utan försök att ägna så mycket tid åt det som möjligt. Om du gör det kommer du bli vara väldigt nöjd och stolt över dig själv. Även om det sker vissa förändrar så måste du lägga fokus på vänner och familj. Det finns ingenting som är viktigare än dem och det kommer 2016 lära dig.

 

KARRIÄR

 

I år kan du förvänta dig att ditt jobb går bättre än det gjorde under föregående år. Detsamma gäller för kollegor och arbetsgivaren. Det beror mycket på vad du har för yrke så därför kan det visas på olika sätt. Du kommer att att få en livligare stämning om du jobbar med service än om du är egenföretagare. Under 2016 kommer du att lära känna nya bekanta och kontakter som kan ge dig många olika möjligheter. På jobbet kommer många av dina medarbetare inspireras av ditt engagemang och arbete. Se till att du inte bliver alltför uppblåst av allt beröm.

 

FÖRHÅLLANDE

 

Det blir ett spännande år för kärlek och romantik. Oavsett vad som händer så kommer det att se ljusare ut på kärleksfronten än det gjort under de senaste åren. Du kan räkna med stora förändringar om du är i ett förhållande, speciellt-. eftersom du och din partner kommer att börja förstå och lita på varandra mer än någonsin. För att ha en bra relation är ärlighet och ödmjukhet nödvändigt. Det kan vara bra om du försöker att vara försiktig om din partners behov. För att röja undan alla tvivel och misstankar mellan måste ni kommunicera och vara ärliga med varandra. Det är lika viktigt att du tar hand om dig själv.

 

EKONOMI

 

Ekonomin kommer att gå bra under 2016, men det kan vara svårt för dig att svara. Var försiktig så att du inte spenderar för mycket. Få en översikt av din budget eller skapa en helt ny och läget har förändrats. Det finns många frestelser runt om dig och dessa blir svåra för dig att ignorera. Undvik att ge dig ut på stora shoppingrundor och shoppingresor regelbundet. Jupiter visar trots alla detaljer att året slutar med flaggan i topp.

 

HÄLSA

 

Det verkar gå jättebra hälsomässigt under 2016. Du kommer att ha ett väldigt bra humör och möjlighet att skapa många goda tider under det första halvåret. Använd all din energi till att förbättra din fysik. Under sommaren kommer du att känna dig trött, och detta beror på problem i både familjen och på jobbet. Försök att vara snäll mot dig själv under de sämre perioderna för annars finns risken att du låter negativitet ta över dig. Under de sista månaderna av 2016 kommer du att få tillbaka din energi och ditt glada humör, men det är bäst att du sparar lite energi för man vet aldrig vad som kan hända i framtiden.