Tvillingarna – 2016

Du kommer att kunna utnyttja din fulla potential under 2016. Året blir bättre av dina starka och bästa egenskaper såsom balans och tålamod. Tyvärr kommer du även att ta ett eller flera beslut som du inte tänkt igenom och som kommer att påverka både ditt liv idag och i framtiden. Vissa av dina insatser och ansträngningar kommer inte uppskattas eller värdesättas av andra, men låt inte det hindra dit från att uppnå dina mål. Det blir ett är fullt med nya riktningar och idéer, så om du har haft en dröm som du länge velat uppfylla bör du göra det oår. Det finns att du tappar engagemang och intressanta på projekt, men försök att kämpa vidare, även om allt är jobbigt och tröttsamt.

 

KARRIÄR

 

Du kommer att klättra sakta men säkert i din karriär under 2016 och äntligen se resultat efter ditt hårda slit. Ha tålamod om karriären och arbetslivet inte utvecklas eller händer så fort som du vill. Jupiter-Plutos position kommer att påverka dina privata ambitioner på ett väldigt allvarligt sätt. Nyckelordet för 2016 är teamwork och att lita på dina kollegor eller din partner. Tänk även på laget och företagen så att du inte tar beslut för att gynna dig själv. Bara du lägger tillräckligt mycket tid på olika saker kommer du att få ett utmärkt år för din karriär.

 

KÄRLEK

 

Detta året kan du räkna med känslomässiga tankar i överflöd. Du kommer att spendera mer tid i hemmet och dina närstående mer än i 2014. Ditt förhållande kommer att skadas om du inte ser till att vara alltför uppblåst. Använd din kunskap som du samlat genom åren för att få förhållandet på fötter igen och inte ha överdrivet höga ambitioner på jobbet. Kom ihåg att inget förhållande är perfekt, så försök att lägga tid på att minnas alla goda minnen du och din partner har tillsammans. Har du inte en partner måste du vara finurlig om du vill hitta någon som du vill ha ett långsiktigt förhållande med. Du kan få känslan at du svävar på moln på grund av Saturnus, men glöm inte att verkligheten kan komma tillbaka när som helst. Förvänta dg att ge lika mycket kärlek som du får.

 

EKONOMI

 

Du kan förvänta dig en förbättrad ekonomi om man jämfört med förra året, men ta inte detta som ett tecken att spendera pengar. I år kommer du att lära dig att köpa essentiella saker om du vill handla, du måste nämligen se och hantera dina utgifter. Under 2016:s sista kvartal kommer det att gå lite bättre och då kan släppa tyglarna och belöna dig själv med lite saker. Jupiter kan få dig att vilja spara mycket pengar, men det betyder inte att du inte får unna dig någonting då och då.Följ din budget strikt under de första månaderna. Det kan bli ett år fullt med bedrägeri och riskabla frestelser, men om du inte struntar i dem kommer du att förlora på det. Du kan räkna med mycket stöd från vänner och familj gällande ekonomin.

 

HÄLSA

 

Både din fysiska och mentala hälsa kommer att gå upp och ner, då du exempelvis kommer att tycka allt är toppen tills nästa månad kommer och du går in i en svacka. Du behöver massor av energi för att kunna nå dina mål så det är viktigt att du förbättrar din kost. Det du stoppar i dig påverkar både humör och mentaliteten. Planeternas position visar du kommer att smittas i år så undvik ställen där du kan bli offer för att smittas, så försök istället att undvika bakterier genom att hålla din omgivning ren.