Väduren – 2016

Du kommer att vara bli med fokuserad och kapabel till saker eftersom du kommer att ha mycket krav på dig under 2016. Tänk på att se allting ur ett konstruktivt sätt och försök att hålla en jämn ballans mellan jobb och privatlivet. Du kommer inte att ha så stor nytta av din spontanitet under året så istället för att göra av med energi bör du helt enkelt spara den till kommande år. Både det privata och det relaterat till jobbet kommer att konsolideras. Under vissa perioder kan du känna att du vill ge upp, men detta är motsatsen till ditt horoskop. Tveka inte att be om hjälp om du är ledsen.

 

KARRIÄR

 

Du kommer inte få några större förändringar på arbetsplatsen utan egentligen bara följa din inövade rutin. Det finns dock chans att du plötsligt går möjligheten att växa i din karriär. Nya färdigheter som du kommer att lära dig under året kommer att kunna används för att få igång teamwork. Ha tålamod om du är i ett serviceyrke då du kommer att f en belöning innan årets slut. Du har väldigt mycket att göra så du kommer att känna dig stressad då och då, men låt inte detta sänka dig. Du kommer att ligga på samma plan på jobbet under hela 2016.Gå emot strömmen om du ha en förändring, men inte i år.

 

KÄRLEK

 

Du kommer att ha ett fantastisk år och även större engagemang för din partner. Om det finns någonting som du grubblat på länge kommer du att få chansen att hitta rätt under 2016. Det blir lättare fö dig att berätta och visa hur du känner och det gör så att stämningen blir mer lättsam. De två viktiga ingredienserna i 2016 är att vara tålmodig och och visa förståelse. Sätt dig ner för att prata med din partner under årets första månad så att se hur det ser ut för er två. Om du är i ett förhållande kommer både du och din partner kunna förbättra relationer med nya idéer. Om inte så kan du försöka hitta kärleken, som kan vara en god vän eller en granne. I slutet av året kommer det att vara ännu mer romantik i luften. Var försiktig i september om du hittar någon du tycker om, han eller hon är nämligen inte vad du trodde.

 

EKONOMI

 

Det går fram och tillbaka med ekonomin under 2016. Du kan räkna med att få lika många möjligheter att förlora pengar som att få. Du kommer att kunna finna lycka om du bara vet vad du vill ha. Troligtvis är din lycka en annan person eller gestalt. Din ekonomis stabilitet tjänar ingenting på planeternas positioner, utan du får tänka själv innan du tar några ekonomiska beslut. Räkna med att behöva leva spartanskt och inte handla onödiga saker utan endast de allra nödvändigaste. Lyxvaror kan du vänta med att köpa till nästa år eller i mitten av 2016 om du absolut måste spendera pengar. Arbeta hårt och tro på dig själv.

 

HÄLSA

 

Trots några mindre problem kommer du att vara vid väldigt god hälsa under 2016. Du kan däremot känna dig trött och lätt deprimerad trots att du är friskare än föregående år, så du måste ta itu med det om du inte vill att det ska fortsätta. Låt dig omringas av trevliga och snälla människor som kan muntra upp dig och håll huvudet kallt. De tre viktigaste faktorerna är att äta rätt, motionera, och få bra sömn. Det är viktigt att du inte blir helt dränerad på energi eftersom detta är utmärkta rötter för stress och depression. Ät nyttiga ekologiska saker och släng all skräpmat. Det kommer att se ganska mörkt ut i november och december, både för klimatet och dig, så då kan det vara en bra idé att vila upp dig och ta skippa en vecka.