Vågen – 2016

Under 2016 kommer det att ske stora förändringar för dig, både när det kommer till ditt privatliv och din ekonomi. Du kommer att vara framgångsrik, men kom ihåg att lägga dig ner och slappna av lite så att du inte hamnar i fel riktning. Gläds och håll koll på saker som du trycker om så att de inte blir en del av det förflutna. Du kommer att ha ett år med mycket kreativitet så du har all rätt att vara stolt. När det kommer till ditt intellekt kommer planeterna att hjälpa dig så att du får ny kunskap. Överordnande kommer att ha ett tyst och lugnt år. Om du har chans att hjälpa andra bör du göra det.

 

KARRIÄR

 

Du kommer att ha många möjligheter för din karriär i år och du kommer att vara sams med både överordnande och kollegor. Om du vill vara framgångsrik är teamwork mycket viktigt. Låt 2016 bli en period att tänka över både din karriär och ambition. Det kommer att tveka på en framtid på ditt nuvarande jobb vilket får dig att göra olika ändringar. Försök att vara ett steg förre. Alla projekt är stabila och går som det är tänkt. Det är viktigt att du vet vad du ska prioriteter när det kommer till arbetet.

 

KÄRLEK

 

I år verkar det inte vara problem med kärlek, men trots det kommer du känna dig ledsen och hopplös i vissa perioder. Det är stor risk att du väljer fel när du känner att du måste ta ett stort och kritiskt beslut. Räkna med passion och romantik under de första sex månaderna av 2016. Det är viktigt att du är lojal mot din partner under denna period så att han eller hon är säker på att det går att lita på dig. Månaderna efter kommer att vara väldigt lugnt och problemfritt men det är oklart när detta sker exakt. Försök att inte fokusera på det förflutna i förhållandet utan blicka framåt, och lyssna inte på de som lägger sig i er relation. För att undvika problem är det bäst att att säga ifrån i tid innan det är försent.

 

EKONOMI

 

Tack vare din personliga utveckling kan du räkna med en stabil ekonomi i 2016. Du kommer att klara av att hålla dig inom din budget även om vissa frestelser görs då och då. Undvik att ge vika för den. Försök att prioritera rätt saker och fokusera på det du har och inte det andra har.Det finns många möjligheter för investeringar men gör ingenting drastiskt om du inte vet precis vad konsekvenserna blir. Försök att spara pengar tillsammans eftersom det kan vara svårare under kommande år.

 

HÄLSA

 

Både din fysiska och psykiska hälsa kommer att att få ett bra år. 2016 kommer att bli mycket bättre än tidigare eftersom du kan använda mer tid till att hitta balansen mellan den jäktiga vardagen och annat och att njuta av livet. Under de sista sex månaderna av året kommer du trots detta att stöta på ett stort problem som påverkar din hälsa väldigt mycket. Matsmältningen eller nervsystemet kanske inte funkar som de ska så därför måste du vara medveten om vad du stoppar i dig och hur du ska vara i form.