Vattumannen – 2016

I år kommer du äntligen att uppskattas av din kreativitet och dina olika förmågor. Du kommer även att kunna få nya och utveckla färdigeter som kan förändra ditt liv drastiskt, på ett bra sätt. Det finns gott om möjligheter under 2016 att att visa vad du går för, men låt inte allt detta påverka ditt privatliv. Se till att inte bara fokusera på dig själv utan på andra, trots att du kanske inte tycker om det. Det är viktigt att du lyssnar på folk i omgivningen och vet ditt mål och arbetar för att nå det. Du kan räkna med många bra råd under året. Tänk på att inte bara stå och titta utan ta itu med saker så att du kan utvecklas och gå i rätt riktning. Försök att få varje dag att räknas.

 

KARRIÄR

 

Alla dina ambitioner och ditt hårda arbete kommer att leda till positiva resultat under 2016. Du kommer även att kunna göra framsteg i karriären, men då måste också vara engagerad och uppriktig då de annars kan vara väldigt hektiska. De första sex månaderna kommer gå r för att ge dig en mer stabil position på ditt jobb samt i ditt arbete. Tidigare kan det ha varit lite ojämnt men allt av detta kommer att försvinna i år. Di kommer även ha chans att få en förbättrad energi på grund av nya möjligheter. Om du lär känna nya människor eller knyter nya band bör du inte lyssna på dem utan ta god tid på dig att tänka igenom om du vill ändra spår. Det sista halvåret kommer att vara väldigt givande och spännande om du gör affärer, men var försiktig när du har att göra med lagarbete.

 

KÄRLEK

 

Det kommer inte att hända mycket nytt när det beträffar ditt kärleksliv, men du och din partner kommer att njuta av er tid tillsammans och den frid som finns. Oro och ångest blir ett minne blott. Ditt 2016 ser ut att vara jättehärligt då du även kommer att kunna ta emot och visa känslor på ett nytt sätt. Du och din partner för bättre förståelse för varandra och vet vad ni vill och detta kommer att göra det hela ännu bättre. Räkna med att 2016 blir ett år fullt men kärlek och spänning.

 

EKONOMISKA

 

Du kommer att ha stor potential när det kommer till din ekonomi, och det är tack vare Jupiter. Under 2016 kommer du att kunna stabilisera och till och med förbättra din ekonomi, men undvik att spendera pengarna på onödiga saker. Det är bättre att spara dem. En god vän kommer att hjälpa dig i början av året men du kommer senare klara av olika ekonomiska problem, stora som små, som du grämt dig över. 2016 kommer att bli ett bra år som kommer att ge dig mer möjligheter än tidigare.

 

HÄLSA

 

Du kommer att vara vid god hälsa under hela 2016 vilket även påverkar ditt humör positivt. Detta kan vara en konsekvens för all din energi och optimism. Du kan enkelt undvika hälsoproblem genom att äta rätt och motionera. Om du stoppar i dig massvis med fet och kryddstark mat kommer din hälsa att få betala priset för det. Undvik starka kryddor om det är möjligt.