Senaste horoskop
Home » Horoskop » Kräftan

Kräftan

Element: vatten, Planet: Månen.
Egenskaper: känslosam, trygghetsbehov, grupp- och familjeinriktad.

Kräftan är oerhört lojal mot sina närmaste och ser familjen och hemmet som något av det viktigaste i livet. Just denna art passar perfekt in på stjärntecknet, inte bara då det symboliserar stjärnhimlen, utan även djurets egenskaper och beteende. Ett exempel på detta är kräftans tillvägagångssätt och inställning då människor med stjärntecknet precis som djuret – inte går rakt på sak utan istället lite i sidled tills de uppnår det de vill. När kräftan väl hittat något som den är belåten med får detta oftast en permanent plats i deras hjärta. Denna dedikation kan jämföras med kräftdjurens sätt att gripa tag i saker med sina klor och sedan inte släppa taget.  Kräftan kan oftast ses som en mystisk och djup människa vilket även symboliserar hur djuret föredrar att leva under vattnet, nämligen mörkt och murrigt. Människor med stjärntecknet har stort behov av att vara trygga och känna sig älskade – vilket kanske är en förklaring til varför familjen är så betydelsefull. Kräftan är både omtänksam och vänlig och samtidigt väldigt beskyddande av människor som ligger dem nära till hjärtat. Då stjärntecknet är väldigt emotionellt påverkar vissa sinnesstämningar, som exempelvis dåligt humör, människans ageranden negativt.

Kräftan horoskop

Vår hemsida besöks utan tvekan av de flesta som följer ett stjärntecken och vill läsa kräftan horoskop. Du kan alltid räkna med att horoskopen läggs upp i tid så att du kan börja dagen med att läsa ditt horoskop kräftan. Alla våra horoskop är gratis, men det betyder absolut inte att vi tummar på kvaliteten. Alla våra kräftan horoskop och övriga horoskop håller mycket hög kvalitet. Du kan välja att klicka dig in på vår hemsida och söka efter kräftan horoskop varje gång du vill läsa ditt horoskop, men du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vi meddelar dig så fort vi lagt ut dagens horoskop och till och med vecko- och månadshoroskop. Alla horoskop som läggs upp på vår hemsida är unika eftersom de skrivs av vår egen astrolog, och detta gäller även för dittkräftan horoskop.Tveka inte att kontakta oss om du har några åsikter som rör hemsidan, vi uppskattar all feedback vi kan få eftersom vi ständigt försöker förbättra vår hemsida.

Positiva egenskaper: Kräftan är väldigt omtänksamma och sympatiska och är därmed utmärkta lyssnare och bra på att stötta andra. De har även en talang att kunna finna något roligt i alla situationer oavsett om det egentligen kanske är något obehagligt eller negativt. Lojaliteten innebär dessutom att en kräfta alltid finns där för dig och aldrig lämnar dig i sticket – de är ärliga och försöker alltid svara vänner ärligt med det de behöver höra, istället för det som de vill höra.

Negativa egenskaper: Efter att kräftan avslutar en romantisk relation kan de börja agera oberäkneligt och visa stor osäkerhet. Detta kan leda till onödiga lögner som är någonting som de vanligtvis inte sysslar med. Trygghetsbehovet gör emellertid att stjärntecknet rent av inte vill vara ensamma, vilket leder till att de gör saker som de annars inte skulle ha gjort, som exempelvis att ljuga.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up