Senaste horoskop
Home » Horoskop » Lejonet

Lejonet

Element: eld, Planet: Solen.

Egenskaper: Beskyddande, givmild, vacker och metodiska.

Precis som med kräftan stämmer stjärntecknet lejonet in utmärkt med det djur som det fått sitt namn ifrån. Djuret är ofta kallat ”djurens konung”, vilket även visar sig i människorna.

Stjärntecknet föredrar att koppla av och ta det lugnt, och väljer sällan att se hela bilden av någonting. Det vill inte ägna onödigt tid på tråkiga eller invecklade saker, så därför väljer det ofta att fokusera på de mindre momenten. Lejonet är utmärkta ledare vilket ofta resulterat i att de låter andra ta hand om saker som tråkar ut dem.

Elementet eld symboliserar lejonets varma personlighet och energi som de ofta lyckas förmedla till människor i sin omgivning. Nära och kära vill därför gärna känna sig lika omtyckta som lejonet eller helt enkelt ha en liknande personlighet. Kärlek är väldigt viktigt för tecknet, och de har därmed ett behov att känna sig älskade men samtidigt lika stort behov av att älska. De vill få mycket uppmärksamhet och bekräftelse.

Lejon horoskop

Vår hemsida är perfekt för dig som gillar att läsa om stjärntecken och sina lejon horoskop. Alla våra horoskop läggs upp i god tid så att du kan läsa dem vid rätt tillfälle, och det bästa av allt är utan tvekan att alla horoskop och horoskop lejon är helt gratis! Du väljer själv om du bara vill gå in på sidan då och då eller önskar att informeras om när nya lejon horoskop ligger uppe på sidan. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev får du veta direkt varje dag, vecka och månad som nya lejon horoskop finns tillgängliga. Eftersom samtliga horoskop skrivs av vår egen astrolog är både lejon horoskop och mer övergripande horoskop helt unika. Du är varmt välkommen att höra av dig ifall du har några åsikter om hur sidan borde drivas, eller idéer om vad som kan göras bättre. Vi försöker ständigt att göra hemsidan bättre för våra besökare, så därför behöver vi all feedback vi kan få.

Positiva egenskaper: Lejonet vill alltid göra det rätta – oavsett situationen.  De är ärliga och hederliga och älskar att organisera och läsa av människor i sin omgivning. Lejonet har lätt att umgås med alla olika typer av människor och stjärntecken, men de föredrar ändå långa och betydelserika vänskaper. Djurens konung har ett stort materialistiskt behov, vilket även visar sig i stjärntecknet.

Negativa egenskaper: Lejonet kan ofta anses vara arrogant tack vare sin självsäkerhet och självgoda bild av sig själv. De vill gärna leda andra människor och har även ett behov att helt enkelt försöka lite för mycket. Detta kan leda till att familjen och nära bekanta tröttnar lite och drar sig tillbaka då dessa egenskaper ofta blir lite för kvävande. Lejonet gillar inte att vara ensam, utan älskar sin familj och relationer djupt. Konflikter i relationer – som exempelvis skilsmässa eller barskhet – kan tära hårt på dem.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up