Senaste horoskop
Home » Horoskop » Oxen

Oxen

Element: Jord, Planet: Venus.
Egenskaper: jordnära, pålitlig, behov av kontroll, provocerande, gillar naturen.

Oxen är väldigt avslappnad och metodisk och bra på att hitta det roliga i saker runtomkring dem.  Mycket fokus läggs på mat och dryck samt sex och lyx. Oxen kan arbeta mycket hårt för att komma dit de vill, särskilt när det rör sig om lyx. Stabilitet är mycket viktigt för dem, både i relationer och i livet så det tar en lång tid att rubba dem. När man väl lyckas göra det dock kan de lätt komma ur balans rent känslomässigt. Eftersom oxen är enkla människor och har elementet jord trivs de bra i naturen och i lugna omgivningar. Ibland kan det ta lite tid för oxen att koppla av och öppna upp sig i en relation – men när den väl gör det kan relationen mycket väl vara för evigt. Majoriteten av män födda i stjärntecknet är nämligen mycket trogna och engagerade i sin familj, och går sällan igenom skilsmässor. Detta gäller även för kvinnor som är extremt tillgivna och endast lämnar sin partner om nämnd tillgivenhet tas förgivet eller om hon känner att hon inte uppskattas.

Oxen horoskop

Vår hemsida är garanterat något som du känner till om du gillar att läsa om ditt stjärntecken och oxen horoskop. Vi ser till att du alltid kan läsa dina horoskop i tid och att de alltid är av hög kvalitet. Bara för att våra olika horoskop och horoskop oxen är gratis innebär inte det att de är sämre på något sätt. Om du är ny på hemsidan klickar du antagligen in dig på vår hemsida via din webbläsare och söker efter horoskop oxen manuellt, men du kan även göra processen lättare. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev meddelas du direkt när horoskopen oxen och ditt dagliga horoskop läggs upp. Vi notifierar även dig när dina vecko- och månadshoroskop är tillgängliga. Alla horoskop, inklusive ditt oxen horoskop, som läggs upp på vår hemsida skrivs av vår astrolog och de är därför helt unika. Om du har några idéer om hur vi kan förbättra hemsidan får du gärna kontakta oss. Vi är ständigt ute efter att göra sidan bättre för våra besökare och därför uppskattas all feedback och alla idéer som ni kan tänkas ha.

 

Positiva egenskaper: Oxen slutför nästan allt de påbörjar med och är väldigt flexibla och kan ta smarta beslut när det är nödvändigt. De kan vara särskilt samarbetsvilliga om det rör sig om sköna förmåner och följer som exempelvis lyx och sex. De är även väldigt enkla människor som älskar familjetid över allt annat och hittar alltid saker att skratta och ha roligt åt.

Negativa egenskaper: Oxen kan vara ganska svåra att arbeta med då de oftast är otroligt envisa och ibland kommer med idéer om hur de är. De kan helt enkelt välja att inte samarbeta eller till och med sabotera projektet om de inte får den uppskattning de önskar, som att exempelvis ses som ledaren. Detta kan skapa problem i relationer – både romantiska och vänskapliga – då oxen ofta ser sig själv som gruppens ledare vilket andra kan tröttna på.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up