Senaste horoskop
Home » Horoskop » Skorpionen

Skorpionen

Element: vatten, Planet: Pluto.

Egenskaper: passionerade, tankfulla, krävande och älskar extrema saker.

Skorpionen kan oftast se som ganska nedstämd och provocerande då de föredrar att hålla sig för sig själva och klura ut saker på egen hand. De kan därför lätt bli irriterade på människor som inte lämnar dem i fred. Oavsett vad har de lite svårt att fokusera på andra människors problem, men när de väl gör det slutar de inte förrän allt står rätt till igen. De har inga problem att säga sanningen trots att den kan vara sårande. Däremot är de själv väldigt emotionella längst inne och väldigt bra på att hålla hemligheter. Skorpionen kan ses som stjärntecknet för våghalsar då de oftast ger sig ut i saker som andra inte ens skulle överväga. Exempel på detta är fallskärmshoppning eller bungy jump. De är mentalt starka och har ett ständigt behov av att bevisa saker för sig själva, vilket gör dem roliga att umgås med. Skorpionen är därför väldigt medvetna om sig själv långt före andra stjärntecken. De älskar att analysera hur andra människor känner och kan lägga mycket tid på detta.

Skorpionen horoskop

Om du är intresserad av horoskop har du utan tvekan hört talas om den här hemsidan.  Den må vara helt gratis att använda, men det betyder inte att innehållet inte är bra och unikt. Vi lägger upp skorpionen horoskop så att du kan läsa ditt dagshoroskop eller till och med ditt veckohoroskop eller månadshoroskop i tid. Horoskop skorpionen och alla andra typer av horoskop skrivs av vår astrolog, vilket innebär att alla typer av horoskop är helt unika. Du väljer själv om du vill läsa ditt skorpionen horoskop varje dag genom att besöka hemsidan, eller om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev och vänta i lugn och ro på att meddelas när ditt ditt skorpionen horoskopfinns tillgängligt att läsa. Detta gäller inte bara ditt dagshoroskop, utan du kommer även att få notifikationer om när dina veckohoroskop och månadshoroskop har publicerats. Om du gillar att läsa ditt skorpionen horoskop och använda hemsidan får du gärna höra av dig till oss ifall du har några åsikter om vad som kan förbättras, vi behöver nämligen dina åsikter för att kunna göra hemsidan och skorpionen horoskop bättre för våra besökare.

Positiva egenskaper: Skorpionen är väldigt behärskad, vilket även resulterar i att de förväntar sig samma sak från människor i sin omgivning. Detsamma gäller för givmildhet, då skorpioner förväntar sig att få tillbaka lika mycket som de gett. De är beskyddande och disciplinerade och kan därför ta i hårt för att beskydda andra människor. Skorpionen föredrar att göra saker på egen hand, och känner sig mest bekväma när de har kontroll. De är ofta tystlåtna och ogillar att dominera, men det betyder inte att de inte skulle kunna vara bra ledare.

Negativa egenskaper: Skorpionen har svårt att förlåta andra och tar istället till andra sätt för att hantera situationen. Det sägs att det var skorpionen som myntade ordet ”hämd”, vilket är precis det de använder sig av när de känner sig förrådda. Detta märks särskilt tydligt bland kvinnor som är födda med stjärntecknet, då de kan vara envisa och hämndlystna i årtionden innan återställer relationen som brutits. Skorpionen kan även framstå som paranoida och misstänksamma eftersom de ofta är pessimistiska och ser negativa problem där det inte finns några.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up