Senaste horoskop
Home » Horoskop » Skytten

Skytten

Element: eld, Planet: Jupiter.

Egenskaper: Kreativ, obekymrad, äventyrlig och lycklig.

Skytten måste vara fri och hatar att vara beräknelig och att tvingas leva sitt liv efter dagliga rutiner. De behöver ständigt ha variation, annars riskerar de att bli alltför rastlösa. Skytten kan liknas vid den mytologiska kentauren – en varelse som är hälften människa och hälften häst. Kentaurer sägs hålla i pil och båge, pricka sitt mål och hämta upp pilen igen för att sedan fortsätta till nästa mål. Aktar du dig inte när skytten blir rastlös finns det risk att du blir träffad av en pil och ersätts av nya mål och personer. Personer som är födda i stjärntecknet tycker om att utforska och uppleva nya saker vilket gör att de älskar att resa.  De träffar gärna nya, intressanta människor och brukar även resa i stora grupper då folk i omgivningen ofta gläds åt skyttens ständiga nyfikenhet. De förväntar ofta att alla andra vill lära sig lika mycket som de vill och glömmer därför att andra kan ha andra menigheter med livet.

Skytten horoskop

Oavsett om du gillar att läsa skytten horoskop varje dag eller föredrar att klicka dig in för att läsa vecko- eller månadshoroskop då och då känner du säkert till vår hemsida. Horoskop skytten och alla andra horoskop som är tillgängliga är helt gratis, och det kommer säkert inte som någon överraskning att de dessutom är av hög kvalitet. Skytten horoskop och alla andra horoskops skrivs av vår astrolog, så de är helt unika. Ifall du besökt vår hemsida tidigare känner du kanske till att det är möjligt att anmäla sig till vårt nyhetsbrev så att du inte missar skytten horoskop. Vi meddelar dig varje gång ett dagshoroskop, veckohoroskop eller månadshoroskop finns tillgängligt på hemsidan så att du kan läsa det direkt utan att behöva gå in på sidan och klicka dig fram. Vi försöker ständigt göra vår hemsida bättre för er som läser skytten horoskop och andra typer av horoskop, så därför får du gärna kontakta oss ifall du har några idéer om vad som kan förändras eller göras bättre.

Positiva egenskaper: skytten älskar att vara omringad av intelligenta människor då de även själv är väldigt smarta, och de älskar samtidigt att resta och lära sig om nya saker i livet. De har lätt för att återskapa upplevelser med mänskliga relationer, arbete och familjeliv. Kreativitet är ett viktigt inslag i skyttens liv och har väldigt lätt för att bli inspirerad. Det är ingen omöjlighet att de plötsligt skulle bestämma sig för att resa till Indien för att lära sig om yoga eller till Thailand för att meditera med buddhistiska munkar.

Negativa egenskaper: Skytten har ett ständigt behov av förändring, så därför kan de plötsligt bli mindre villiga att samarbeta om du försöker begränsa dem till tid och rum.  De har även svårt att koncentrera sig på enbart en sak då de lätt distraheras av andra planer eller saker som fångar deras uppmärksamhet. De har väldigt lätt för att komma på utmärkta planer, men denna tankspriddhet gör att de sällan slutför det de kommer på. Skytten vill leva ett enkelt liv med mycket spänning och äventyr – tråkiga saker och planer är ingenting för dem.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up