Senaste horoskop
Home » Horoskop » Väduren

Väduren

Element: eld, Planet: Mars.
Egenskaper: viljestark, energisk, modig och dominant.

Väduren är väldigt nyfiken och angelägen om att saker och ting ska vara rättvisa. De har full av energi och är väldigt effektiva vilket resulterar i att de aldrig säger nej till en utmaning. Ofta ser man dem engagera sig i tävlingar av alla olika kalibrer, både psykiska och fysiska – det enda som spelar någon roll är att det är en utmaning. Om väduren vill bevisa något, kanske att de är bäst eller vill vinna ett pris, är de oftast överlägsna alla andra. De vill också vara ledare och ha kontroll över situationen. Samtidigt säger de helst säga till andra vad de ska göra, annars kan de bli lite för otåliga. Detta syns tydligast om andra besitter ledarrollen och har en svagare aura än väduren själv. Väduren är aldrig sen med att styra andra personer som inte är lika begåvade eller smarta som de själva.

Elementet eld visar att människor som är födda i stjärntecknet har egenskaper som symboliserar eld: de är varma, livfulla och välvilliga. Ibland kan väduren vara impulsiv eller på dåligt humör, men oftast är de väldigt positiva. Det är oerhört viktigt för dem att skydda andra människor, så därför är de alltid snabba att rätta till det de gjort fel och be om ursäkt. Däremot har de inte mycket till övers för människor med självömkan som ständigt klagar och tycker synd om sig själva.

Vädur horoskop

Du som gillar att läsa horoskop har utan tvekan hört talas om vår hemsida. Här kan läsa väduren horoskop – både dagens horoskop, veckans horoskop och månadens horoskop – helt gratis. Våra horoskop är alltid av hög kvalitet trots att de är helt gratis, och de läggs alltid upp i tid. Om du inte gillar att  horoskop väduren genom att starta webbläsaren och klicka dig in på sidan kan du alltid anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få notifikationer om när dina väduren horoskop läggs upp. Vi meddelar inte bara när dagens horoskop blir tillgängligt utan även när vi lägger upp dags- och månadshoroskop. Eftersom det är vår astrolog som skriver våra horoskop är ditt väduren horoskop och alla andra horoskop på sidan unika. Du får gärna kontakta oss ifall du har några åsikter ditt väduren horoskop om hur hemsidan kan förbättras eller idéer om vad som kan göras annorlunda, vi behöver din hjälp för att kunna förbättras.

 

Positiva egenskaper: stjärntecknet är fyllt av energi och många olika positiva egenskaper. Exempel på detta är att människor födda i det älskar att utforska och alltid försöker vara innovativa och försiktiga men kan samtidigt se helheten när andra inte kan det.  Väduren har en väldigt stark själ och gör aldrig något halvdant utan kan istället ägna timmar åt samma uppgift för att det ska bli så bra som möjligt.

Negativa egenskaper: Andra människor kan ibland tycka att väduren är självbelåten och självisk. Andra egenskaper kan vara arrogans och envishet om de inte får som de vill – och de kan därför bli väldigt oförskämda om de inte får den uppskattning som de känner att de förtjänar.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up