Senaste horoskop
Home » Horoskop » Vågen

Vågen

Element: luft, Planet: Venus.

Egenskaper: rättvis, estetisk och balanserad.

Trots att människor födda i detta stjärntecken inte har ett djur att symbolisera sig med passar föremålet som det är nämnt efter utmärkt. Vågen har nämligen stort behov av att ha perfekt balans i sitt privat- och arbetsliv. Samma sak gäller för känslolivet och andliga eller fysiska moment. Ofta behöver de väga för- och nackdelar innan de kan ta ett beslut och se vilket det är som är mest balanserat och rättvist.  Vikten läggs på alla faktorer, tillvägagångssätt och inblandade för att se till så att allt går som önskat. Det handlar helt enkelt om att uppfylla andra människors behov lika mycket som deras egna. Om tyngden blir för tung kan de få lite problem att ta beslut och tappar då lite av det ursprungliga intresset.  Helst av allt vill de uppleva en lugn och stillsam plats där de kan filosofera och undersöka det etiska. De är väldigt trevliga och sympatiska vänner då de vanligtvis är charmiga men kan bli nedstämda om de känner att de blivit orättvist behandlade. För att uppnå den eftertraktade balansen väljer många som är födda i stjärntecknet vågen att träna, och utför ofta många typer av mentala övningar, som exempelvis yoga, maraton eller bågskytte.

Vågen horoskop

Här på sidan kan du och alla andra som tillhör ditt stjärntecken enkelt hitta era vågen horoskop, och det bästa är att du aldrig kommer att behöva betala någonting; horoskopen läggs nämligen alltid ut i tid och är av riktigt hög kvalitet trots att de är gratis för dig att läsa. Vår astrolog skriver alla våra horoskop och horoskop vågen så vi ser till att de blir tillgängliga så att du kan läsa dagens horoskop eller till och med veckans eller månadens horoskop vid rätt tillfälle, och de är dessutom alltid unika. Du väljer själv om du vill läsa ditt horoskop vågen genom att gå in på hemsidan själv eller om du ska meddelas om när det kommer nya horoskop för dig att läsa. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev meddelar vi dig varje gång vågen horoskop ligger uppe på hemsidan så att du slipper att gå in varje dag, vecka eller månad och leta upp vågen horoskop själv. Du får gärna kontakta oss om du har åsikter om vad som kan förbättras på sidan, vi behöver din feedback för att kunna göra hemsidan bättre.

Positiva egenskaper: Vågen vill alltid att det ska vara rättvist och har fullt upp med att se till att balansen blir jämn genom att ta beslut som gynnar alla.  Ibland tycker de att det är viktiga andra människor ska må bra än att de själv ska göra det och de har därför inga problem med att uppoffra saker för att det ska bli så.

Negativa egenskaper: Vågen kan ta lång tid på sig när det handlar om att göra ett val. Utomstående kan då tro att detta är brist på intresse eller enbart lathet och inte förstå den fina process där vågen väger för- mot nackdelar. Det ständiga behovet att ha god moral och rättvishet kan göra att det även är svårt att argumentera mot vägen då de alltid försöker hålla en jämn balans.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up