Senaste horoskop
Home » Horoskop » Vattumannen

Vattumannen

Element: vatten, Planet: Uranus.

Egenskaper: Generös, social, kommunikativ, dedikerad och framåttänkande.

Vattumannen är mycket intresserad av andra människors välbefinnande vilket gör dem till människor som de flesta älskar att umgås med. Ibland tycker de till och med att det är deras ansvar att få andra att må bra, så ett humanitärarbete passar vattumannen som fisken i vattnet. De är samtidigt väldigt generösa och har en stor umgängeskrets då de helt enkelt inte ser relationer på samma sätt som många andra gör. Vattumannen lägger mycket tid på att bevara relationer och inte låta vänder glida ifrån dem, sammanhållning är trots allt deras grej.

Vattumannen är ofta fascinerad av småprylar och tycket alla olika processer och uppfinningar är bland det roligaste de vet. De försöker alltid komma på sätt på hur de kan hjälpa andra arbeta med andra för att komma på idéer så därför är de sällan känslosamma. Vattumannen är tålmodig och tolerant och passar perfekt in i yrken som lärare eller akutpersonal då de har den fokus som krävs samtidigt som de kan undvika att blanda in sitt privatliv.

Vattumannen horoskop

Oavsett om du nyligen började läsa dina vattumannen horoskop  eller om du är en trogen läsare känner du garanterat till vår hemsida. Alla horoskop som finns tillgängliga på sidan skrivs av vår astrolog, så därför kan du vara säker på att både horoskop vattumannen och andra typer av horoskop är både bra och unika. Detta i sig är naturligtvis riktigt viktiga delar, men det bästa är utan tvekan att horoskop vattumannen och alla horoskop på hemsidan är gratis. Vi erbjuder ett nyhetsbrev som gör det möjligt för dig att meddelas när vattumannen horoskop  går att läsa varje dag. Vi informerar dig om när dagens horoskop finns tillgängligt, men även när du kan läsa vecko- och månadshoroskop. Du får gärna kontakta oss och berätta vad du tycker om vattumannen horoskop och hemsidan. Vi försöker ständigt göra användandet bättre för våra besökare, så om vi får veta vad du tycker om sidan kan du hjälpa oss att avgöra vad som kan förbättras och vad som är dåligt eller bra med innehållet och själva hemsidan.

Positiva egenskaper: Vattumannen ses ofta som det vänligaste stjärntecknet, vilket inte är så konstigt eftersom de är fantastiska på att lära känna nya människor och skapa nya nätverk. Deras mening med livet är att umgås med andra människor, då de föredrar det över att vara ensam och grubbla på saker. Meditation passar vattumannen perfekt då de kan få lite ensamtid och samtidigt få en känsla av att livet är större de själva.

Negativa egenskaper: Om vattumännen inte är sig själva finns det en risk att de blir något dystra och stela. Uppskattning är mycket viktigt, så därför kan de även bli arga om de känner att de inte får den uppskattning som de förtjänar.  Ibland kan vattumannen även ses som lite excentrisk eller argsint på grund av deras brist på (eller överflöd av) självreflektion.

Klicka här för att läsa dagens horoskop!
Vill du få dagens horoskop
gratis via e-post?
Fyll i din e-post nedan
Perfekt!
Vi skickar det till dig imorgon!
Stäng denna pop-up