Fiskarna – februari 2017

Februari månad kommer med positiva möjligheter för dig att blicka framåt. Både för dig själv men också gällande din ekonomi.
I början av februari har Fiskarna chansen att vända på sin kanske försämrade ekonomi till det bättre. Runt den 3 februari kan du se att din ekonomiska situation blir allt ljusare. Förra årets slöseri läggs nu på is. Om du vill starta upp ett eget företag eller vill påbörja något du inte hade modet till innan, är det verkligen dags att vidga dina vyer och ge det en chans. Februari månad är det rätta tillfället för dig!
Ta med dig erfarenheter från tidigare projekt och ha en positiv inställning så kan du lyckas med att få en bättre ekonomi och eventuella nya inkomster. Du kan tjäna extra pengar genom att ta uppdrag som exempelvis frilansare. Det ger dig möjligheten att vidga dina vyer. Om du redan är där så är det mycket troligt att du runt 10 februari kommer att kunna slutföra dina projekt.
Den tillfredställande känsla som kommer uppstå efter att du gjort vad du lovat dig själv, är en känsla som kommer att göra dig stark och mer kreativ.
Om du har lidit av någon sjukdom eller genomgått en operation av något slag så kommer februari månad vara din vändpunkt mot bättre hälsa. Nu är tiden för återhämtning inne!
Den 26 Februari kommer Fiskarna att påverkas av en solförmörkelse som har en positive inverkan på ditt mående. Du har nu chansen att starta om på nytt, och det är bara du som sätter gränserna! Om det är något stjärntecken som har turen med sig att lyckas, så är det Fiskarna!