Fiskarna – mars 2017

Denna månaden kommer det att vara ett stort fokus på din ekonomi. Det gäller att du har en god uppsyn över vad du lägger dina pengar på och att du tänker efter en gång extra innan du tar ekonomiska beslut. Den 15 april kommer du att se förändringar och den eventuella oturen kommer vända till tur, tack vare att Venus förflyttar sig och ger dig goda möjligheter till att tjäna pengar genom att vara vaksam. Ta chansen om den kommer!
Tänk på att ställa dig själv frågor om hur ditt liv ser ut just nu och rannsaka dig själv. Men glöm inte bort att fundera över hur du uppfattas av din omgivning och hur du kan bli ditt bästa jag gentemot dig själv och andra. Detta kräver givetvis att du är ärlig mot dig själv och ser saker från ett större perspektiv.
Lyckligtvis kommer du att känna dig stark nog till att förändra eller skapa nya vägar till dina ekonomiska mål, när en nymåne cirkulerar i himlavalvet den 27 mars.
Den 9 mars kommer du kräva att få din röst hörd. Detta kan pågå fram till den 21 april när du har större förståelse för dina egenskaper och kan ta för dig i konversationer och ha åsikter med god attityd. Du har förmågan att framstå som en lugn och vänlig person och ibland bli överkörd tack vare din godhet. Denna månaden kommer du att bevisa att du har en annan sida och att skenet kan bedra även den som alltid står i skymundan.
En fullmåne kommer att drabba något av dina partnerskap det 12 mars. Var beredd på att detta kan vara partnerskap i ditt privatliv likväl som i ditt arbetsliv. Fast än du känner dig nöjd med hur dina relationer till andra är, kan detta komma att förändras. Det är mest troligt att förändringen kommer att ske på din arbetsplats.