Fiskarna – november, 2016

I början av november kan det kännas som att duförlorat motivationen, men kom ihåg att detta händer alla någon gång i livet. Alla känner sig slutkörda och osäkra någon gång, och detta är okej. Ingen kan vara på topp hela tiden, och även om det känns jobbigt kan det visa sig att november är en påminnelse från universum att du borde lägga din energi på viktigare saker. Försök att känna efter vad som är viktigt och fokusera på sådant som är betydelsefullt för dig i livet, du kommer snabbt att inse att det lönar sig. Du kommer att ha många möjligheter innan den 19 november att planera och utveckla strategier för ett projekt som senare kommer att visa sig vara ett av de bästa projekten du någonsin jobbat på. Detta behöver inte nödvändigtvis vara jobbrelaterat, utan det kan även gälla ett privat projekt.

November kommer även att bli en intressant månad för ditt privatliv eftersom det är möjligt att en vän plötsligt visar romantiskt intresse för dig. Ditt kärleksliv blommar mellan den 11 november och 7 december, så om om du är intresserad av din vän är det bra idé att utforska relationen.  Det är även möjligt att en vän försöker para ihop dig med en annan person. Ta steget och se vad som händer.

Den 29 november kommer en nymåne i ditt stjärntecken kunna hjälpa dig att nå nya höjder i karriären. Försök att inte oroa dig för vad detta innebär, utan ha ett öppet sinne och utforska de möjligheter som uppstår så kommer du snart att se resultat.