Fiskarna – september 2016

September kommer utan tvekan att bli en riktigt speciell månad för ditt stjärntecken. Fiskarna är nämligen en av de viktigaste fokuspunkterna på stjärnhimlen eftersom det kommer att inträffa förmörkelser i ditt tecken, men de kommer även att påverka Jungfrun, som är ditt motsatstecken. Detta kan leda till stora förändringar i dina närmaste relationer, men du kommer troligtvis även att uppleva en stor förändring som påverkar din egen identitet. Den 1 september inträder en solförmörkelse i huset för partnerskap och affärsrelationer, vilket gör att du kan räkna med framgång ifall du väljer att skaffa dig en ny affärspartner. Du kommer troligtvis även att känna att du enkelt kan locka till dig nya utmaningar eller kontakter på arbetsplatsen.

Merkurius är i en motstridig position och kan vara det enda som står i vägen för att du ska kunna knyta nya framgångsrika kontakter. Försök att inte låta detta hindra dig, utan utnyttja istället situationen så mycket du kan. Bara för att Merkurius rör sig runt ditt tecken behöver det nödvändigtvis inte att innebära negativa konsekvenser – se det som en påminnelse om att ta en sak i taget. Du behöver inte avstå från att utforska nya situationer med nya och intressanta människor så länge du låter relationerna växa långsamt.

Fiskarnas rörelser på stjärnhimlen kan också innebära att du kommer att börja tvivla på ditt nuvarande förhållande. Det behöver inte alls betyda att någonting är fel, men det kan vara en bra idé att prata ut om det du har på hjärtat så att ni sedan kan lösa eventuella problem tillsammans. September kan även vara en bra månad för en nystart. Kom ihåg att kommunikation är nyckeln till ett lyckat förhållande!

Den 16 september inträffar en månförmörkelse som kan visa sig spela ett trick på dig. Även om du innerst inte vet vad du vill och känner till dina egna mål kan det bli svårt att se allt klart. I det här fallet är tålamod ett nyckelord.