Jungfrun – februari 2017

Det ligger en spännande och livlig månad framför dig. Den 3 februari kommer du att märka att din ekonomi plötsligt förbättrats. Detta kan bero på att du har fått en stor bonus eller annan inkomst eller äntligen fått resultat på ett projekt som du investerat i. Det kan även vara så att din man eller fru, om du nu är gift, är den som fått guldbiljetten. En annan möjlighet är att det inträffar någonting som gynnar dig ekonomiskt eller inträffar något i en rättegång som får dig att gå stort plus på bankkontot. Även om det inte är klart vad det gäller om så finns det inga tvivel om själva budskapet: du kan förvänta dig en mycket ekonomiskt fördelaktig början på det nya året.
Om du varit inblandad i ett kreativt projekt eller jobb så kommer det troligtvis vara klart den 10 februari. Det finns goda chanser att du får lite extra klirr i kassan tack vare projektet, men även om du inte får det kommer du garanterat att få belöning i form av komplimanger och uppmärksamhet från omgivningen som ser din talang.
Det viktigaste i månaden inträffar inte förrän i slutet av månaden. Den 26 februari kommer en solförmörkelse i partnersskapssektorn att öppna dörrar för dig och ge dig en rad olika möjligheter. Detta kan visa sig i en ny partner eller en ny viktig kund eller klient. Solförmörkelsen påverkar även ditt privatliv eftersom du får möjlighet att nå en milstolpe tillsammans med din partner genom att exempelvis åka på en ny resa. Kanske blir det till och med tal om en ny familjemedlem. Hitta ett gemensamt mål som ger stor glädje och mycket kärlek i livet.