Jungfrun – november, 2016

November kommer att bli en hektisk månad på karriärfronten, men du kommer att ha uthålligheten att genomföra det du ställs inför. Även om detta kan motivera dig att vilja ta itu med saker och inte lägga dem åt sidan är det viktigt att du inte bara tänker på att få dem överstökade utan faktiskt göra allt ordentligt. Du kommer att finnas flera tillfällen under november då du vill rusa igenom uppgifter på grund av att det är mycket att göra, men det gäller att försöka ta det långsammare och fokusera mer på hur du gör uppgiften och inte hur snabbt.

Under månaden finns det risk att det uppstår konflikter mellan dig och en kollega. Det kan kännas som att det är du som gör allt arbete eller som att ni vill hantera projekt på olika sätt, men det är viktigt att du inte låter din ilska ta över. Fokusera istället på att lösa problemet på ett diplomatiskt sätt.

Det kommer att ske stora förändringar på kärleksfronten under november, men som tur är kommer dessa att vara positiva. Venus befinner sig i din kärlekssektor mellan den 11 november och 7 december och om du är singel kan du därför räkna med att få mycket uppmärksamhet och en möjlighet att lära känna någon som lyckas få ditt hjärta att slå snabbare.

Merkurius besöker din familjesektor mellan den 12 november och 2 december och det kommer därför även att vara fokus på familjelivet under månaden. Planeten kommer att bidra till att du kan kommunicera bättre med dina närstående, och denna effekt förstärks sedan ytterligare tack vare nymånen den 29 november. Du kommer garanterat att märka att detta skapar ett tillfälle för dig att skapa något nytt och spännande.