Jungfrun – oktober 2016

I oktober kommer det att vara enklare än någonsin för dig göra ett namn för dig. Tack vare dina färdigheter att använda och sälja in dina värdefulla talanger kan du förvänta dig en lönsam affärsuppgörelse mellan den 7 och 11 oktober. Det är också möjligt att du kan få en lönehöjning av din chef eller, om du är egenföretagare, kan höja dina avgifter. Under denna period kan du räkna med att få många möjligheter som kan påverka dig och din ekonomi positivt på lång sikt.

Den 16 oktober kommer du även att få positiva nyheter om en investering, så det är verkligen en bra månad för din inkomst. Det är troligt att du i mitten av månaden får en chans att betala av en gammal skuld. Passa på att utnyttja perioden och rådfråga med en finansiell rådgivare eller revisor för att få ut så mycket som möjligt av alla finansiella möjligheter så att du kan förbättra din ekonomi.

Efter den 18 oktober kommer fokus skifta till hemmet. Om du funderat på att renovera kommer du troligtvis att välja att spendera en stor summa på inredningen och kanske skaffa ett nytt konstverk att dekorera hemmet med. Det finns även goda möjligheter att du får goda nyheter från en familjemedlem eller släkting. Se till att vara förberedd den 19 oktober. Om du har barn kommer det troligtvis att ske någon typ av maktkamp på detta datum, så försök att ge dina barn den vägledning de behöver och vara vänlig men bestämd. Det är viktigare att barnen får din kärlek och ditt stöd än sin vilja igenom.