Jungfrun – september 2016

I September kommer det att vara stort fokus på ditt ”jag”. Den 1 september inträffar en solförmörkelse i ditt tecken och tack vare detta kommer du att kunna göra stora förändringar och ändringar i ditt nuvarande liv. Det är inte alltid man har så framgångsrika dagar, så passa på att utnyttja tillfället medan du kan.

Merkurius påverkar flera olika sektorer i september och kommer att få dig att vilja göra en stor förändring. Det blir stort fokus på det förflutna och beslut som du fattat tidigare och deras konsekvenser som du varit med och påverkat. Samtidigt inträffar som tur är en solförmörkelse som lättar upp situationen och låter dig fokusera på det positiva istället för det negativa. Detta ger dig en perfekt möjlighet att tänka över saker och ting och rätta till gamla misstag. Utnyttja dina positiva tankar till att göra saker som påverkar den närmaste framtiden.

En nära relation kommer också att vara viktig för dig i september och längre fram. Detta kan handla om din relation med en pojkvän eller flickvän, en vän eller en ny potentiell partner. Du kan förvänta dig mycket stöd från personen och därför ökad motivation och hjälp med att göra de ändringar du vill göra. Din närstående kommer att hjälpa dig att påbörja och uppnå personliga mål som exempelvis att komma igång med träningen eller komma närmare din partner. Försök att acceptera stödet och inte vara rädd för att be om hjälp. Det finns goda chanser att de förändringar du gör leder till att du kan påbörja ett nytt kapitel i ditt liv.