Kräftan – februari 2017

Mars går in i din sektor för framgång och kommer att påverka din professionella karriär under hela månaden. Februari kan vara den avgörande månaden för din karriär. Den 3 februari får Mars sällskap av Venus. Det kommer därför finnas många goda möjligheter för dig att knyta kontakter och träffa personer som kan hjälpa dig att nå ett eller flera mål. I februari är det inte rätt tillfälle att vara blyg eller ödmjuk, folk i din omgivning kommer att inse hur duktig du är på det du gör och har att erbjuda, så se till att utnyttja de möjligheter som kommer och som kan hjälpa dig att komma dit du vill på karriärfronten. Stunden är inne, så se till att du använder den väl.
Den 10 februari inträffar en månförmörkelse i din inkomstsektor som kommer att ligga i perfekt förhållande till Jupiter och samtidigt stabilisera Saturnus. Detta behöver inte innebära att du plötsligt får en ekonomisk vinst på jobbet, utan det finns snarare möjligheter för nya inkomster från saker du redan har. Om du känner till att du har något av värde, kanske ett samlarobjekt eller en antik vas eller varför inte en hel fastighet kan det vara dags att lägga ut på försäljning om du vill smida medan järnet är varmt! Din familj kommer att visa sin uppskattning då de ser hur mycket du anstränger dig för att hålla ihop familjen.
Efter den 26 februari förflyttas en del av fokus till en eventuell resa eller en nystart genom exempelvis en ny utbildning. Om du känt att du skulle vilja utöka dina erfarenheter och studera får du nu ett perfekt tillfälle att påbörja en utbildning eller kurs, hemma eller på internet. Kanske har du även tankar på att studera vidare och fortsätta med studierna med en termin i ett annat land. Släpp all oro och ta chansen när du väl har den. Följ din dröm.