Kräftan – oktober 2016

Det kommer att bli lite hektiskt på hemmafronten under oktober, men som tur är verkar det som att du hittar en mening med det. Det är möjligt att du stöter på en gammal bekant eller får besök av din släkt. En annan möjlighet är att du ställs inför ett viktigt beslut som rör dig och din familj. Det kan bli aktuellt att sälja fastigheten eller flytta till en annan bostad eller att göra en stor investering. Försök att vänta tills efter den 11 oktober med att fatta det stora beslut.

Fullmånen den 16 oktober gör så att fokus skiftas och istället läggs på ditt yrkesliv och vardagliga liv. Saker och kring kommer att gå bättre för dig i vardagen, och det finns dessutom goda möjligheter att du får en befordran eller belöning för ditt arbete. Räkna med att få ro till att fördjupa och engagera dig i dina projekt och på så sätt locka dina kollegor och chefers uppmärksamhet och beundran. Eftersom fullmånen är tätt knuten till Uranus kommer alla möjliga scenarion att passera väldigt snabbt, så se till att du agerar och utnyttjar möjligheterna så länge du kan!

Fokus skiftar i slutet av månaden, närmare bestämt den 30 oktober, på grund av en nymåne som påverkar ditt kärleksliv. Ditt förhållande med din partner kommer att blomstra och det är därför en bra idé att fullborda eventuella planer om att spendera tid tillsammans eller resa iväg. Även om du inte har en partner kommer 30 oktober att vara ett tillfälle då du du kan ändra på detta. Passa på att träffa och umgås med nya människor under denna period, och var inte rädd för att starta nya relationer. Det finns goda chanser att du träffar någon som kommer att ha en viktig roll i ditt liv i framtiden.