Kräftan – september 2016

Den 9 september går Jupiter in i huset för hem och familj och lyckligtvis kommer planeten att stanna kvar i positionen fram till i oktober 2017. Tack vare detta kan räkna med att kunna förbättra harmonin i ditt familjeliv så länge du väljer att fokusera på att samarbeta och arbeta på ditt förhållande med dina familjemedlemmar. Detta kommer att leda till mycket glädje och kärlek och förbättrade relationer. Hemmet kommer att vara det stället som ger dig både ro och energi.

Jupiter representerar ökning, expandering och förbättring i de sektioner som planeten kommer i kontakt med. Detta innebär att du kan räkna med att du får en månad med stort fokus på hem och familj. Dessvärre influeras både negativa och positiva aspekter av planeters kraft och påverkan, så du kan därför räkna med att svåra situationer blir svårare trots att positiva situationer växer och påverkas positivt. Det är därför viktigt att du ser upp med vad du väljer att fokusera på under månaden. Det kan vara en bra idé att försöka lösa eventuella dispyter eller problem med din partner eller dina kollegor så  snabbt som möjligt så att saker inte förvärras. Försök att kompromissa så att dåliga situationer istället blir positiva.

Försök att utnyttja Jupiters krafter och använd dem på olika sätt. Så länge du är positiv och inte låter eventuella hinder påverka dig kommer du med största sannolikhet att märka att dina projekt blir framgångsrika. Dina känslor kan enkelt växa, oavsett om de är positiva eller negativa, och bli svåra att kontrollera. I september kommer det även att inträffa två solförmörkelser som påverkar din kommunikationssektor, så passa på att satsa om du har några mål som är kopplade till kommunikation!