Lejonet – december 2016

December kommer att bli en fartfylld månad – särskilt för ditt kärleksliv! I november gick Mars, planeten som står för Ljus och drift, in i sektorn för kärlek och partnerskap och eftersom den kommer att bli kvar här fram till den 19 december kommer du utan tvekan att märka av det i ditt kärleksliv. Under denna period är det mycket troligt att du och din partner kan komma närmare varandra, se bara till att utnyttja de positiva energier som universum förser dig med. Det kan vara en bra idé att överraska din partner eller dina nära och kära med någonting som de uppskattar. Du kommer att märka att det är mycket roligare att ge bort saker och göra människor glada än det är att göra saker för dig själv. Den 7 december går Venus in i sektorn för kärlek och partnerskap och du kommer därför  att få ännu fler möjligheter att stärka ditt förhållande. Venus och Mars sammanstötning i sektorn är ett unikt förekommande, och även om det bara varar fram till den 19 december innebär inte det att du och din partner inte får god tid på er att ha en riktigt kärleksfylld månad.

Du kommer snabbt att märka att det inte bara är ditt kärleksliv som blomstrar under månaden. Den 14 december är det en fullmåne i sektorn för vänskap och relationer, och detta gör det möjligt för dig att uppleva många härliga stunder tillsammans med vänner och bekanta. Det kommer att vara roligare än vanligt för dig att umgås med dina vänner, så tänk på att inte bara spendera tiden tillsammans med din partner utan även med dina vänner. Var inte rädd för att visa hur mycket du uppskattar dina närstående, de kommer utan tvekan att uppskatta att få veta hur mycket de betyder för dig.

Den 19 december går Merkurius in i din arbetssektor, vilket skapar en risk för att det kommer att uppstå en del problem på jobbet som kommer att kräva din uppmärksamhet. Se till att vara fokuserad och få arbetet överstökat så snabbt som möjligt så ska du se att du kan glädjas av resultatet!