Lejonet – februari 2017

Februari är din månad, lejon! I början av månaden ligger stort fokus på möjligheten att skaffa en utbildning. Det är ett perfekt tillfälle för dig att utforska möjligheterna och se vilka utbildningar som erbjuds på de olika universiteten och högskolorna. Se till att ta reda på vilka kurser som passar in i dina planer och var de erbjuds. Det kan även vara så att du i samband med arbete vill skaffa en certifiering eller licens eller erbjuds en praktikplats där du får studera hur det egentligen går till på en arbetsplats. När möjligheten knackar på bör du strunta i alla som säger nej och istället fånga chansen som kommer att vara mycket fördelaktig för dig i framtiden.
Om du arbetar inom reklam- och förlagsbranschen eller inom TV kan det vara bra att lägga stort fokus på en stor marknadsföringskampanj. Det kommer troligtvis att ske någon typ av förhandling med agenter från andra länder. Om allt går som planerat kan du räkna med att klämma in en affärsresa under månaden. Glöm inte att njuta av tiden du är hemifrån, även om du endast är där på grund av jobbet.
Det största nyheten för din del sker inte förrän i mitten av februari. Månförmörkelsen den 10 februari faller i ditt tecken och därför kommer du som lejon få en känsla av storhet. Det är mycket sannolikt att du uppnår ett mål som du haft länge och därför känner dig lyckligare än du har varit på länge. Detta kan ha att göra med att du skrivit på ett visst kontrakt men det kan lika gärna handla om ditt kärleksliv. Oavsett orsak så kan du glädjas av att slutet av månaden senare kommer att identifieras av ett positivt känslomässigt välbefinnande. Du kommer att känna dig redo att fatta viktiga beslut som kan påverka och förbättra livet. Livet leker för dig som är lejon.