Lejonet – mars 2017

Detta kan komma att bli en svår period för dig, när det kommer till din ekonomi. Kanske så har du tagit beslut eller gjort val med en tidigare partner eller i ett äktenskap som inte gynnar dig idag. Detta är något du kommer kunna lösa men det tar tid. En gnutta vilja och mycket tålamod är nyckeln till din ekonomiska frihet.
Du måste tänka efter så att du inte tar drastiska beslut i onödan som du sen kommer att ångra eller ha problem med att lösa. Från och med den 4 mars och ändra fram tills den 15 mars har Venus valt att cirkulera kring ditt tecken och det är med stor sannolikhet inte till din fördel så du måste vara säker på att du kan stå för vad du gör och säger just nu.
Lejonet kommer att påverkas väldigt mycket av Venus denna månaden. Du kan uppleva motstånd och känna att musten rinner ur dig om du har är mitt uppe i att utbilda dig eller fördjupa dina kunskaper inom något område. Detta är något du måste skaka av dig och fortsätta i samma riktning som tidigare och inte gräva en grop åt något som egentligen inte är ett problem. När du övervunnit dina tankar så kommer du känna stolthet, lycka och ha en energi som kommer ta dig framåt. Energin kommer den 27 mars när en nymåne syns till på himmeln.
Allt ditt hårda slit och alla hinder du kommit över kommer löna sig i slutändan och du kan då pusta ut och luta dig tillbaka.
Du bör dock vandra försiktigt på din ekonomiska stig. Den 12 mars när det blir fullmåne kommer du kanske att ångra ett impulsivt beslut du tagit som inte går att lösa på en gång. Även om du i efterhand vet vad du har gett dig in på och räknar med att det kan komma som en smäll bör du inte hänga upp dig på detta och grubbla. Man får ta det onda med det goda och det onda kommer försvinna succesivt i slutet på mars. Du kommer känna dig bättre tillmods och få tillbaka gnistan du alltid haft tidigare, tack vare din beslutsamhet om att ta dig över alla hinder.