Lejonet – november 2016

Räkna med att lägga stort fokus på personliga och affärsrelaterade relationer. Det kommer att vara aktuellt för dig och vänner och släktingar att diskutera saker, och detta blir extra tydligt efter den 9 november. Det är möjligt att det kommer att inträffa saker som kan rubba balansen mellan er och starta diskussionerna, men eftersom detta kan skada relationerna är det bäst att försöka undvika detta. Om du försöker att krydda till ditt förhållande en aning är det ett bra tillfälle för dig att vara kreativ, men kom samtidigt ihåg att vara konstruktiv. Även om relationer ofta kan bli bättre av diskussioner innebär det inte att det är det bästa alternativet för dig just nu. Det är viktigt att du inte försöker argumentera och skapa konflikter utan anledning, särskilt denna månad. Om du vill att det ska hända mer spännande saker i förhållandet är det bäst för dig att skapa det i sovrummet genom att testa på nya saker, inte starta diskussioner.

 

November kommer att bli en relativt händelserik månad för ditt yrkesliv, mycket tack vare att Venus befinner sig i din arbetssektor mellan den 11 november och 7 december.  Detta kommer att skapa en känsla av fred och harmoni på arbetsplatsen, och det kommer att bli enkelt för dig att göra ditt bästa om du arbetar tillsammans med andra på ett grupparbete. Det är ett perfekt tillfälle för dig att hitta den rätta medarbetaren ifall du driver ditt eget företag och är ute efter att anställa nytt folk.

Den 14 november kommer en fullmåne i din karriärsektor att ge goda nyheter på karriärfronten.  Det är möjligt att du blir klar med ett projekt eller lyckas uppnå ett professionellt mål som gör dig nöjd, men det är även möjligt att du belönas för ett viktigt arbete som du gjort. Efter den 29 november kommer du att kunna ändra på din förhållandestatus ifall du är singel, så se till att välkomna de möjligheter som uppstår.