Lejonet – oktober 2016

I oktober kan du räkna med goda möjligheter att utveckla och knyta vidare yrkesmässiga kontakter eller relationer. Håll ögon och öron öppna ifall du vill knyta nya kontakter på jobbet, det finns nämligen trevliga belöningar från de nya relationerna. Den 11 oktober möts Merkurius och Jupiter och det är allt du behöver för att kunna fatta stora beslut! Om du tidigare funderat på att göra investeringar eller köpa en bil eller fastighet bör du vänta tills efter detta datum. Runt den 11 oktober kommer du även att få glada nyheter från en nära familjemedlem. Se till att njuta av känslan och glädjas i andras lycka!

Fullmånen den 16 oktober skiftar fokus till slutförande av något typ av projekt i ditt liv. Den 16 oktober blir deadline för ett pågående projekt, så se till att du håller det. Det kan röra sig om en examen eller något annat viktigt projekt. Se till att avsluta eventuella projekt innan dess. Du behöver inte oroa dig.

Kärleksplaneten Venus besöker ditt femte hus för romantik och njutning den 18 oktober och visar att detta verkligen är lejonens månad! Låt dig förföras av din nuvarande partner eller en ny bekantskap om du är singel. Det är viktigt att du går ut och träffar nya människor och knyter nya relationer när rätt tillfälle uppstår.

Tack vare nymånen den 30 oktober kommer fokus att skifta till hemmet. Det kan vara dags för dig att inleda ett större renoveringsprojekt. Inspiration sprudlar inom dig och du kommer garanterat att känna dig bättre genom att åtminstone göra en liten förändring.