Oxen – februari 2017

Räkna med en riktigt bra månad fylld av möjligheter på flera fronter. Den 3 februari går Venus, din härskande planet, in i din hemlighetssektor och påverkar därför sättet du hanterar projekt och arbetar på. Planeten kommer att bli kvar där ett bra tag, så räkna med att spendera en del tid på ett hemligt projekt som kommer att kräva mycket hårt arbete och tid och energi. Det är mycket troligt att arbetet kommer att vara ekonomiskt lönsamt i slutändan, men det är en lång väg dit. Det finns stor potential och ditt arbete under våren kommer att vara mycket positivt för dig. Detta kan vara ekonomisk vinning men även en möjlighet som leder till att du kan välja ännu större projekt.
Det ser ut att vara en bra och harmonisk utveckling på hemmafronten. Månförmörkelsen den 10 februari kommer att hjälpa familjen att komma till ro med ekonomiska frågor som rör familjen. Om du renoverat hemmet eller planerar att göra det under månaden kommer arbetet troligtvis att slutföras i februari. Både du och dina familjemedlemmar kommer att vara mycket nöjda med arbetet. Om det funnits någon i familjen eller släkten som gått igenom en svår period eller varit sjuk finns det goda chanser att han eller hon äntligen är på bättringsvägen. Detta kommer garanterat att vara en lättnad för hela familjen.
Den 26 februari inträffar en solförmörkelse som kommer att påverka ditt sociala liv. Det kommer att finnas goda möjligheter för dig att engagera dig i sociala aktiviteter som du bör utnyttja för att skapa kontakter.