Oxen – mars 2017

Mars kommer att vara en ganska ironifylld månad för alla i oxens stjärntecken. Mellan den 4 februari och 15 mars kretsar din härskande planet Venus med hemligheter och sorg. Dessa kommer garanterat även att påverka dig. Under de här perioden kan det vara en bra idé att sätta sig och föra en djupare diskussion och hur du vill att din vardag ska bli. Räkna med en djup diskussion om hur livet ska te sig. Om du haft några tvivel eller frågor på det personliga planet är detta rätt tillfälle att Kärlek och självkänsla hör ihop, så du måste arbeta med att förbättra din självsäkerhet. Det är viktigt att du är medveten om att vissa saker som gått fel delvis beror på dig. Venus är i en position som kan hjälpa dig att kunna få dig att känna dig lugnare och. Försök att inte fortsätta att ignorera den så kallade blinda fläcken, utan använd istället dina kunskaper och se till att du gör rätt i framtiden.
Månadens stora förändring kommer att ske på den personliga fronten, men resten av världen kommer att se resultatet och genombrottet av förändringarna. Detta kommer att vara riktigt bra för dig!
För att gå tillbaka till den kosmiska ironin; det har nämligen gissats att det kommer att handla om heminredning. Den 9 mars kommer en planet som inte varit i din bana på 2 år förstärka din offensiva inställning. Fram till den 12 april kommer du att vara i en riktigt avundsvärd position när det kommer till ambition och uthållighet. Under denna tid bör du även verkligen tänka efter och försöka bena ut vad du verkligen vill i livet och om det är rimligt.
Det kan uppstå situationer då du arbetar och arbetar utan att det händer något. Oavsett hur mycket du driver på kommer saker inte att fungera om din hjärna inte är inställd på förändringen och faktiskt vill anta utmaningen. Så länge du bara tror p dig själv kommer resultatet garanterat att lyckas.