Oxen – september 2016

September är en perfekt månad för en nystart i familjelivet, oavsett om du har barn eller inte. Den första halvan av månaden kommer att medföra en stor möjlighet om du vill ha ett andra barn eller bilda familj – det finns nämligen en stor chans att du är mer fertil än vanligt och vid bättre hälsa. September blir även en bra månad för dig och din familj om något av dina barn genomgått en tuff period. Försök att ignorera negativa tankar och satsa på att utnyttja de möjligheter och lösningar som dyker upp.

Under månaden kan det vara en bra idé att satsa på att genomföra eventuella planer på att påbörja ett stort kreativt projekt i hemmet eller på jobbet.  Försök att ta steget och låt inte alla skyldigheter eller arbetsuppgifter hindra dig. Även om du känner dig upptagen kommer dina projekt att hjälpa dig att utforska dina talanger och ge dig lite välbehövligt utrymme att glänsa. Räkna med en glädjerik månad som ger dig chansen att klara av de flesta projekt och uppgifter du åtar dig!

Jupiter går in i det sjätte huset för Arbete och karriär den 9 september och kommer att stanna där till långt in i oktober 2017. Detta ger dig stort flyt som märks av på flera olika plan i ditt liv. Passa på att fullborda eventuella planer om att anställa nya människor eller expandera ditt företag. Det är mycket troligt att du upplever att din arbetsglädje kommer att öka under månaden och att saker och ting faller på plats med dina kollegor och arbetsuppgifter. Din hälsa kommer även att vara på topp under månaden, vilket är grunden för att du ska kunna och vilja utföra alla dina projekt. September kommer utan tvekan att innebära mycket jobb, men om du håller huvudet högt kan du även räkna med en riktig framgångsrik månad.