Skorpionen – december 2016

December är en perfekt månad för förändringar i hemmet. Om du funderat på att renovera huset eller göra större eller mindre kreativa projekt så är det rätt tillfälle att ta slag i saken och göra så att din vision blir verklighet. Den 7 december ställer sig planeterna i en position som påverkar dina kreativa energier mycket positivt, så du kommer definitivt att märka att dina kreativa projekt går lättare och bättre än aldrig förr. Försök att inte fundera så mycket på vad som kan gå fel, utan se till att utnyttja tillfället som universum ger dig till att bara satsa och ge saker ett försök. Du kommer med största sannolikhet att vara mycket nöjd med resultatet.

December innebär även förändringar för ditt kärleksliv, men som tur är blir denna positiv och inte negativ. Du och din partner får ett perfekt tillfälle att diskutera era gemensamma liv och hitta lösningar på problem eller situationer som uppstått tidigare. Det är möjligt att ni bestämmer er för att åka ut och resa eller flytta ihop eller till och med göra en ännu större förändring och gifta er eller skaffa barn. Julen kommer definitivt att vara bra för er relation, men kom ihåg att inte låta din stolthet komma i vägen för ert gemensamma liv och er lycka!

I förhållande till ditt kärleksliv och liv i hemmet ser det ut att bli en lugn och vanlig månad för din karriär. Den 19 december går Merkurius ut ur kommunikationssektorn, så fram till den 8 januari kan det vara en bra idé att inte rusa in i nya projekt som inte är garanterade att gå vägen. Använd den här perioden till att förbättra och slutföra sådant du redan känner till och håller på med och vänta med att utmana dig själv på jobbet till början av 2017.