Skorpionen – februari 2017

Du och ditt arbete kommer gifta sig bättre med varandra nu när du har möjligheten att anta nya utmaningar. Det ser ut som att du kommer kunna höja din lön en aning om du arbetar för dig själv och kan bestämma dina arbetstimmar på egen hand. Om du känner att du har energin som krävs för mer arbete bör du lägga i en högre växel, det kommer att löna sig i slutändan! Bry dig inte om motgångar och negativitet från utomstående. Arbeta med sådan motgång och gör något bra av det, för dig själv. Bara du tror på dig själv så är du en självklar vinnare!
Det kan möjligtvis hetta till en aning mellan dig och någon du arbetar med. En oskyldig flört blir en passionsfylld kärleksaffär som kan komma att bli allt annat är oskyldigt. Ta steget visa hur du känner och gör drömmen till verklighet. Du har inget att förlora!
Februari är en månad då kärleken kommer att blomstra för dig, Skorpion. Den 26 februari är ett datum du ska lägga på minnet. En solförmörkelse kommer cirkulera och hänga kvar i luften för kärleken skull. Om du ett förhållande kommer denna dag påverka ert kommande liv tillsammans. Du ska hålla ögonen öppna för nya utmaningar och spännande äventyr med den personen du delar livet med.
Du kommer i februari månad kunna nå den framgång du strävat efter i din karriär. Den 10 februari kommer du känna av en solförmörkelse som ger dig kraften att ta de beslut du behöver ta för att uppnå det du vill uppnå. Detta datum kan komma att bli höjdpunkten i din karriär!