Skorpionen – mars 2017

Du behöver fokusera på alla bitar i ditt arbetsliv. Det kommer inte att ske någon radikal framgång i din karriär och tyvärr så kan du hamna i kläm mellan kollegor trots att du kämpar för att alla ska må bra och ha en god arbetsmiljö. Ditt tålamod prövas men du behöver inte anstränga dig mer än vad någon annan gör. Mellan den 4 mars och den 15 april bör du se saker från ett annat perspektiv och inte försöka fly från situationer som du tycker är jobbiga. Det är bättre att du konfronterar dem som du blir osams med. Det kommer kännas bättre efteråt.
Om du är egenföretagare kan du behöva låta en eller flera anställda att gå. Det bästa är om du är rättvis och ärlig i situationen så att inte rykten sprids eller att någon har något illa att säga om dig eller något ekonomiskt gällande verksamheten.
Om du får möjligheten till att arbeta på egen hand som frilansare eller entreprenör av något slag kommer du att få mycket kontakt med andra människor. Håll hårt i dina kommande arbetsrelationer gentemot kunder eller partner0s. Du måste ha ett starkt tålamod och förbereda dig på en utmaning!
Den 12 mars är himlavalvet upplyst av en fullmåne. Denna fullmåne kommer ge dig kraften att finna tröst hos alla i din omgivning ifall du är singel och känner dig ensam.
Nymånen kommer visa sig den 27 mars och då har du chansen att dela med dig av hur du känner och mår till din familj, vänner eller hos din partner. Dom kommer att finnas där för dig. Så ta till dig deras råd och råd så ska du se att du kommer kunna se mer klart hädanefter. Det kan också vara så att du behöver komma iväg från vardagen eller arbetsdagarna en period. Boka en spontan resa så du kan ladda batterierna och få tillbaka din energi igen!