Skorpionen – september 2016

I september kommer det att vara stort fokus på dina relationer och ditt sociala liv. Det positiva är att det är du som kan göra alla stora ändringar om du vill, men om du istället väljer att fatta ansvarsfulla beslut kommer det att löna sig i framtiden! Räkna med att kunna känna stor glädje tack vare aktiviteter med familj och vänner.

Månadens aktiviteter sätter igång redan den 1 september då det kan vara en bra idé att gå med i en klubb eller påbörja en ny hobby. Lyssna på dig själv och din nyfikenhet och passa på att utforska nya områden – det kommer nämligen att ge dig goda möjligheter att lära känna nya människor som kan spela en viktig roll i ditt liv senare.

I september kommer du även att kunna utforska och fördjupa ditt kärleksliv och därför få nya insikter i livet. Månaden kan bli avgörande för din relation med en person som du dejtat ett tag. Det finns en chans att du inser att du verkligen gillar personen och vill satsa på förhållandet, men det kan också bli tvärtom. Om du redan är i ett stadigt förhållande kan det uppstå ett tillfälle då du inser att personen inte är den rätta för dig. September kommer garanterat att ge dig många möjligheter att fatta viktiga beslut som rör ditt kärleksliv, oavsett vilket scenario som uppstår. För att du ska kunna fatta rätt beslut är det viktigt att du lyssnar till ditt hjärta och är ärlig med hur du känner – både för din egen och för människorna i omgivningens skull. Jupiter går in i din andliga sektor den 9 september och det är därför viktigt att du spenderar tid ensam och försöker finna inre ro och förstå och tolka dina egna känslor.