Skytten – februari 2017

Februari kommer att genomsyras av kärlek, passion och spänning, och detta är av två anledningar. I slutet av januari flyttade mars in i kärlekssektorn för första gången på två år, och runt den 3 februari kommer även Venus att gå in i samma sektor. Med dessa planeter, som är så väl förknippade med kärlek, tillsammans kommer det att finnas stor potential för dig att hitta kärleken. Om du är singel är det ett perfekt tillfälle att gå ut och mingla och träffa nya människor.
Om du redan har en partner kommer du att märka att planeternas närvaro kryddar ert förhållande och er relation. Det är mycket möjligt att februari blir en av de bästa sexmånaderna du haft på länge, men det kommer inte av sig själv. Kom ihåg att spendera tid med din älskade, njuta av varandra och bara lätta på hjärtat och lyssna. Intima och personliga samtal för er närmare än du tror.
Den 10 februari kommer du att märka att ditt humör ändrats lite. Detta beror på en fullmåne som för med sig glada nyheter relaterade till utbildning, publikationer, reklamer och en möjlighet att lämna ett avtryck på jorden.

Solförmörkelsen den 26 februari för med sig en rad positiva förändringar i hemmet. Du eller dina familjemedlemmar kan få en positiv nyhet som skapar lättnad och glädje eller så kan en förändring i hemmet bidra till harmoni. Hela familjen mår bra av att leva i ett harmoniskt hem.