Skytten – mars 2017

Det kan bli rörigt mellan dig och din partner, en svår tid kommer komma. Under perioden 4 mars – 15 april kommer Venus att förflytta sig runt kärlekssektorn och rör runt på saker som annars naturligt bara existerar. Om du befinner dig i en ganska ny relation med någon och är som du endast dejtar kan det uppstå ett gräl som får dig att överväga om ni passar ihop och ska fortsätta dejta. Du behöver få ro i kropp och sinne för att reda ut denna sortens frågor. Om du ska gå vidare och ta dejterna till ett förhållande så tänk igenom en gång för mycket innan du tar beslutet.
Bara för att ni har olika värderingar kring saker och till behöver ju inte det betyda att ni ska gå skilda vägar. Det är endast du som har svaren på alla dina frågor. Du och din partner kan göra det tillsammans, för och nackdelar om varandra. Då reder ni ut vad som behöver redas ut. Det kommer förmodligen behöva ske lite uppoffringar från er bådas sida men det är värt det ifall ni kan komma på en lösning om hur ni vil ha det.
På kärleksfronten för dig som är ensamstående har Venus en annan positiv påverkan denna månaden. En tidigare relation kan komma att inledas på nytt och där bör du överväga om ifall att denna person ska få en chans till och varför du ska ge den chansen. Du kan komma att ångra förhastade beslut så var öppen och låt saker hända. Du vet aldrig svaret om du utvecklar någonting, men Venus råder dig till att vänta med att ta ditt beslut först under andra halvan av nästa månad.
I din karriär ligger du verkligen på topp just nu och mars månad har mycket att erbjuda. Efter den 9 mars kommer du att känna dig sprudlande och fylld med positiv energi för att du arbetar hårt och fullföljer dina uppgifter och mål. Du är just nu i ett sinne där inget kan stoppa dig och du ska vara uppmärksam den 12 mars. Ett stort projekt kommer att uppmärksammas av din chef just för att du presterat så bra. Det kan mycket väl bli en underbar start på något underbart! Heja dig!
I mars månad är det viktigt att du känner dig trygg hemma. Om du bor tillsammans med någon som står dig nära så borde du ta dig en funderare om det verkligen är rätt för dig! Det kan var en av faktorerna till att du inte känner dig hemma i ditt eget hem. Delade åsikter eller kritik om vad du bidrar med i ditt hushåll kan vara från den du bor tillsamman med och kanske tynger dig. Orsakerna kan vara många. Allt ifrån att betala din del av hyran till eller delade sysslor under samma tak. Känner du dig inte uppskattad så ska du ta tag i detta problemet! Du vinner inget på att stanna kvar och stampa på samma plats trots att du känner dig missnöjd. Ta tag i problemet och berätta vad du känner för att göra din/er livssituation så bra som möjligt!

Om du har planer på att göra affärer av att köpa eller sälja en fastighet så borde du ta ett steg tillbaka. Vänta tills den 15 april, Venus kommer nämligen att förflytta dig till en annan sfär där du kan vidga dina vyer kring det ekonomiska och kanske göra ett annat beslut än vad du skulle gjort nu. Detta kommer kanske vara en fördel för dig om några veckor, men du måste stå ut och inte låta dina känslor styra dig!
Ditt kärleksliv kan blomstra ut när mars stöter på kärlekens tecken i himlavalvet för första gången på två år! Det är nu du ska vara observant och ta till dig din omgivning för att kunna öppna dina armar för kärleken.
Fram tills den 21 april har du chansen att känna mer njutning är du gjort på länge! Håll inte tillbaka, ta chansen och njut av den. Om du har en partner så ska du hålla passionen uppe och göra något extra för att sätta glöd i er relation igen!