Skytten – september 2016

I september kommer din karriär att vara i fokus! Räkna med goda möjligheter att få nya spännande arbetsuppgifter eller kanske till och med en befordran. Detta beror dels på en solförmörkelse i det tionde huset för yrke och ära som inleder månaden den 1 september. Jupiter är inne i samma hus fram till den 9 september och ökar möjligheterna, men eftersom Merkurius besöker samma hus under samma period kommer planeternas effekt att krocka en aning.

Det kommer att finnas goda möjligheter inom yrket som kan påverka din framtida karriär positivt. Eftersom Jupiter är på väg att lämna huset för lycka och glädje får du ett perfekt tillfälle att satsa på dina drömmar och mål. Om du haft idéer eller planer att göra en förändring som påverkar ditt arbete bör du passa på genomföra dessa nu. Låt inte mindre hinder stoppa och hindra dig från att utvecklas i karriären.

Det blir lite lugnare på karriärfronten efter den 9 september och istället riktas fokus på ditt sociala liv. Under den kvarstående delen av månaden kommer du att vilja lägga tid på dina nära relationer och detta kommer att påverka dig positivt. Din omtanke kommer att märkas av och kan hjälpa dig att uppnå olika mål som du kanske har i familjelivet eller ditt sociala liv. September kommer troligtvis även att vara månaden då ditt civilstånd ändras, särskilt om lärt känna en ny person och dejtat honom eller henne under en tid. Oavsett vilka beslut du fattar kommer det att kännas som en vikt lyft från dina axlar.