Stenbocken – februari 2017

I februari kommer fokus att ligga på din familj. Du kommer att få chans att lösa problemet om et nyligen uppstått spänning inom familj, men se till att vänta med att försöka till efter den 3 februari. Efter detta datum kommer det att gå bra för både enskilda familjemedlemmars egna projekt och det interna i hemmet. Om projektet i hemmet är anledningen till att bråket bröt ut kan en kompromiss vara den bästa vägen framåt.
Renoveringar eller ombyggnader som pågår eller ska starta hemma kommer garanterat att gå lättare om ni i familjen kompromissar. Detta gör att ni kan fatta beslut om stil, budget och övriga frågor som rör projektet och därmed se till att det inte stannar upp. Runt den 10 februari kommer du att få nyheter om framsteg på den ekonomiska fronten. Om du ansökt om lån eller kredit eller gjort en satsning kommer detta datum vara ett att fira på. Om du har skulder kan det under samma period finnas möjligheter för dig att betala tillbaka en stor del av det du är skyldig.
Den 26 februari är den rätta dagen att sätta igång med ditt kommunikationsprojekt som ligger dig varmt om hjärtat. Om du vill sprida dina idéer eller uppmuntra andra till saker kommer du nu att få chansen. Oavsett om det rör sig om ett tal, en bok, artikel eller något helt annat så kommer projektet garanterat att vara både inspirerande och hjälpsamt för andra. Du kan få höra spännande nyheter från ett syskon eller en kusin.
Denna månad flyttar en ny granne in i fastigheten du bor i. Se till att vara välkomnande och vänlig så ska du se att det kan leda till något större.