Stenbocken – mars 2017

I mars månad är det viktigt att du känner dig trygg hemma. Om du bor tillsammans med någon som står dig nära så borde du ta dig en funderare om det verkligen är rätt för dig! Det kan var en av faktorerna till att du inte känner dig hemma i ditt eget hem. Delade åsikter eller kritik om vad du bidrar med i ditt hushåll kan vara från den du bor tillsamman med och kanske tynger dig. Orsakerna kan vara många. Allt ifrån att betala din del av hyran till eller delade sysslor under samma tak. Känner du dig inte uppskattad så ska du ta tag i detta problemet! Du vinner inget på att stanna kvar och stampa på samma plats trots att du känner dig missnöjd. Ta tag i problemet och berätta vad du känner för att göra din/er livssituation så bra som möjligt!
Om du har planer på att göra affärer av att köpa eller sälja en fastighet så borde du ta ett steg tillbaka. Vänta tills den 15 april, Venus kommer nämligen att förflytta dig till en annan sfär där du kan vidga dina vyer kring det ekonomiska och kanske göra ett annat beslut än vad du skulle gjort nu. Detta kommer kanske vara en fördel för dig om några veckor, men du måste stå ut och inte låta dina känslor styra dig!
Ditt kärleksliv kan blomstra ut när mars stöter på kärlekens tecken i himlavalvet för första gången på två år! Det är nu du ska vara observant och ta till dig din omgivning för att kunna öppna dina armar för kärleken.
Fram tills den 21 april har du chansen att känna mer njutning är du gjort på länge! Håll inte tillbaka, ta chansen och njut av den. Om du har en partner så ska du hålla passionen uppe och göra något extra för att sätta glöd i er relation igen!